reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

hej,

ja dziś poszłam na zakupy porozglądać się za dekoracjami na roczek. NAjgorsze jest to że żadnego wyboru - no naprawde nic nie znalazłam :/ Chciałam takie girlandy jak są na necie ale nigdzie u nas czegoś takiego nie ma - no chyba że źle szukam :/
Z neta nie chce zamawiać bo boje się że nie dojdą...
Troche przez to doła złapałam ale jutro podjade po kolorowe ppiery pakowne i sama zrobie takie girlandy!

reklama
Figa, w ramach porządku przeniosłam twoje linki o dekoracjach urodzinowych do Bazarku. Zainteresowane dziewczyny zapraszam, zaglądnijcie tam.
Suseł a gdzie byliscie na tych wakacjach?
Nas niestety choroby dopadły, więc na ferie raczej nigdzie nie pojedziemy. Agniesi dzisiaj wyszły krostki :-( Kurcze ospa u rocznego dziecka to nie lada wyzwanie, trafić w krostkę podczas smarowania to jak wygrać los na loterii, no i jeszcze nie wytłumaczysz rocznemu dziecku, że nie może się drapać. Mam nadzieje, ze jej mocno nie wysypie dzięki temu, ze brała Groprinosin. Oj, nastały cieżkie czasy. No a jeszcze istnieje ryzyko, ze ja się zarażę albo zaraziłam...
No ale jeden plus, przetrwamy to i będziemy mieć z głowy, wy za parę lat będziecie się zmagać z ospą, a ja będę tylko czytać, mam nadzieję :-)
Agunia co tam u Kacperka? Już jesteście w domku?

no i nas dopadło choróbsko :/ ja siedzę na zwolnieniu z zapaleniem zatok a Lenka ma katar, w nocy źle sypia, popłakuje przez sen, w dzień też zamiast dłużej pospać żeby organizm się regenerował to śpi 2 razy po 20-30 minut

Margoz, zdrówka dla Ciebie i dla Lenki:) Nina dosyć często ma katarek (jak to dziecko w żłobku) ale na szczęście taki niewielki, że jej to nie przeszkadza w spaniu i jedzeniu. Tylko raz był taki nieładny- ropny, ale wtedy to dałam antybiotyk i szybko przeszło.

CO do fryzurki to nie ma się czym chwalić, na chłopca się ścięłam praktycznie.
Na wyjeździe byliśmy w Racławicach (50 km od Krakowa) w takim Centrum SPa- upolowałam fajną ofertę na zasadzie Grouponu więc nawet nie wyszło drogo.

Witam się i ja.
Od poniedziałku jestem z małym w domu:-) Ale nie mam się czym cieszyć,bo od wczoraj on znowu ma duszność:szok: Po prostu załamana jestem, Na 9 idę do lekarza.

U nas tez chorobowo-Lenka ma zapalenie gardla. Dostalam recepte na antybiotyk ale na razie nie podaje bo nie ma goraczki i lekarz mowi ze moze samo przejdzie. Marudzenie trwa-kolejny skok rozwojowy:-(

a jednak lekarz zadecydował że mała dostanie szczepionkę, nic jej nie jest oprócz lekkiego pocharkiwania w nosku, płakała oczywiście, ale jak tylko wyjęłam biszkopta, bo wiem ze uwielbia, tak momentalnie płacz się skończył hehe :)
polis zdrówka dla twojej Lenki

reklama
Agunia to niewesoło, kurcze, jak oni go wyleczyli w tym szpitalu...
Margoz, Polis zdrówka, oby przeszło bez antybiotyku.
A u nas ospa na całego, ja też choruję, masakra, mąż jak mnie dzisiaj smarował to po tysiącu dał sobie spokój z liczeniem... A córcia zsypana okrutnie. Synek to miał wersję demo ospy...

Do góry