reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

agunia trzymaj się.
Ja też mam taki ból gardła od 3 dni ze nic łykać nie mogę.Mam nadzieję,żę to tylko zwykle zapalenie a nic powaznego bo spuchłam jak bym miała świnkę.Zaraz ide do lekarza

reklama
Bobomama rowniez zdrowka zycze

Agunia depresja u 13-latka-masakra. Strach pomyslec co to bedzie jak nasze maluchy dorosna. Zycie da im w kosc.

Sylvanas ja jak mam naprawde kiepski humor to wieczorem wskakuj do wanny z dobra ksiazka i jakos mi lepiej

Viki moj malz oczywiscie poza zajmowaniem sie Lenka nie zrobil nic innego wiec dom wyladal jakby przeszedl przez niego tajfun.Obaid ugotowalam dzien wczesniej wiec przynajmniej z tym nie bylo problemu.

Ja dzis obudzilam sie z potwornym bolem krzyza. Pewnie znowu mi sie dysk wysuwa:szok: Jak usiade to moge siedziec ale jak mam wstac czy zrobic sklon to masakra. A jutro ide pierwszy dzien do pracy-ciekawe jak ja to zrobie:no:

melduje ze i u nas lipa ze zdrówkiem, Filip dwa dni temu zaczął mi gorączkować i do dziś ma stan podgorączkowy. na szczęście tylko gorączka nawet bez marudy..

wszystkim wam życzę zdrówka, już nie długo wiosna to i chorób będzie mniej :)

Bobomama świnka? Szczerze współczuję!
A u nas nie lepiej. Synuś przyniósł z przedszkola prezent na roczek siostrzyczki - mamy ospę w domu. Zdiagnozowaliśmy sami wczoraj po kąpieli, a dzisiaj lekarka potwierdziła. Kurcze, bal karnawalowy we wtorek przejdzie mu koło nosa, a miał byc piratem, ma juz nawet strój, no a o imprezie roczkowej w przyszłą sobotę możemy zapomnieć. Teraz ja drżę, jak to synuś zniesie, czy nas pozaraża (ja chyba nie chorowałam). Wczoraj mial tylko kilka czerwonych krosteczek mieliśmy nadzieję, że to uczulenie, ale rano zostaliśmy pozbawieni złudzeń, bo krostek przybywa. Tragedia!

Witam serdecznie!!
Na początek dziękuje bardzo za życzenia roczkowe dla Igorka, szczególnie Tobie: Polis, Vikiigus i Ewitko! Imprezy jako takiej nie było. Tylko torcik. Planujemy zrobić roczek dopiero 19 lutego bo wtedy będzie w Polsce moja siostra. A właściwie to też nie wiem czy to wypali bo mój tato zaczyna niedługo leczenie - radio i chemioterapię, więc zobaczymy jak będzie.

Co do Igora to jak zaczął w sobotę chodzić tak Go zatrzymać nie można :-) Tak sie wyspecjalizował, że wędruję po całym domu w tempie ekspresowym. Dziwi nas to ciągle bo nie miał żadnej fazy przejściowej i nic nie zapowiadało, że ma zamiar chodzić. I to od razu robi takie dystanse po parenaście kroków. Córka jak zaczynała chodzić to po dwóch kroczkach siadała i tak w koło a Igor to zdecydowanie długodystansowiec :-) Potrafi nagle znaleźć się na drugim końcu mieszkania. Wiec w naszym domu względny spokój właśnie się skończył :)

Życzę zdrówka dla wszystkich ( u nas też katar już drugi tydzień)!! i pozdrawiam!

Witam się i ja chorobowo,

na szczęście Nina w porządku, lekarka nic nie stwierdziła więc normalnie chodzi do żłobka.
U mnie gorzej, wczoraj cały dzień skręcał mi żołądek, w nocy myślłałam że umrę z bólu, rano do lekarza- jakaś infekcja bakteryjna. Jestem na prochach i diecie...

Polis - powodzenia w nowej pracy, ja nową zaczynam 15 lutego. To znaczy mam nadzieję, że tak będzie bo dotychczasowa szefowa musi się zgodzić na skrócenie terminu wypowiedzenia a jeszcze nic nie wie (jest na urlopie)....Polis- nie boisz się że CIę zwolnią po okresie próbnym? Ja się strasznie boję że zostanę na lodzie...

reklama
Susel mam nadzieje ze sie wykaze i nie polece;-) Rozwazam raczej opcje ze to ja sie zwolnie bo cos czuje ze kiepsko bedzie mi sie zgrac z godzinami pracy meza.

Straszna wylegarnia chorobsk sie u lutowek zrobila, paskudna zima nie pomaga. Moj malz poszedl na nadgodziny a ja z ksiazka w reku zaraz wskakuje do wanny.

Do góry