reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Jullix albo Ligotka moglybyscie wrzucic kilka fotek wozeczka.Od samego poczatku napalilam sie na niego ale maz troche marudzil. Teraz go przekonalam i jak bedziemy w Polsce na wakacjach chce go kupic. Interesuje mnie najbardziej do jakiej pozycji rozklada sie spacerowka i jak wyglada wozek w realu.
Szukalam zdjec w necie ale oprocz fotek producenta nie moge innych zalesc.

Jakie macie kolory wozkow ??

Z gory Wam bardzo dziekuje

Margoz moja starsza tez w tym okresie przestala przybierac na wadze, robilismy jej wszystkie badania i nic nie wykazalo. Nadrobila pozniej to z nadwiazka. Widocznie te typ tak ma.Jezeli mal jest tylko pogodna i dobrze sie rozwija nie malezy panikowac.Jednak dbrze jest trzymac reke na pulsie.

Ostatnia edycja:
reklama
benfica na początku chciałam Cie przeprosić, że pisałam cały czas do Ciebie benefica. Jakos nie moge zapamietac twojego nicku ale widze, że nie ja jedna wale byki:) wybacz, postaram sie poprawic:)
Suseł ja tam staram sie wytrzymywac jak najdluzej i nieodciagac pokarmu, bo odciaganie tak jak pisała Gosia tylko napedza lakatacje. Chodzi o to, żeby piersi nauczyly sie ile mają produkowac. Wczoraj juz nie moglam jednak wytrzymac i odciagnelam troszkę, jakies 5-10ml tak dla ulgi. Ja rezygnuje po jednym karmieniu co tydzien. Teraz karmie 2 razy mm i 3 razy piersią.

Poszlam po 17 na spacer z Maniunią ale za nic nie chciala zasnąc, ale nie darła sie na szczescie tylko sobie pierdziala buźką. Była opluta aż na czole. Pochodziłysmy potem w ogrodku i jak stanęłam koło sosenki to zaczęła łapać jej gałązki, nic a nic sie nie bała, że ją kuło. Nawet rwała i ciagnęła gałązkę.
Ona wogole teraz wszystko ciagnie i szczypie, a mnie czasem fajnie drapie paluszkami po ramieniu jak ją niose na rękach. Wszystkie materiały tak bada, śmieje się, że powinna zaśpiewac sobie piosenkę Madonny I'm materiał girl:) Nawet teściowej ostatnio skórzaną kanapę podrapała i teraz ma na pamiątkę takie ślady malutkich paznokietków.

vikigus dlaczego reklamujesz gondole?

Moje dziecię jak usnęło o 15 to obudziło się o 18 a jadł o 14:szok: W sumie to pomogłam się obudzić, bo normalnie to kąpiemy o 18.30. Dziś wykąpaliśmy troszkę później o 19.30 dałam mu butle zjadł 90 ml i sobie leżał. Myślałam że śpi bo cicho było a on jak zwykle leżał sobie w poprzek łóżeczka i gryzł sobie kołderkę a smoczek za łóżeczkiem:-D

Ligotka właśnie ostatnio o Tobie myślałam, że dawno Cię nie było na forum, chyba wywołałam myślami.

hej Ligotko- tez chcialam zapytac czy kto wie co u Ciebie- ale nie zdążyłam :) - milo, ze u Cibie wszystko w porządku :)

Doriss- ja juz jakis czas temu reklamowałam ze wzgledu na krzywe odszycie- oddali mi po ponad miesiącu i okazało sie , że uszyli mi nową z materiału o innym odcieniu niz reszta wózka w dodatku jakby dłuższą , bo nie pasuje mi teraz wnętrze- taka biała wyściółka dookoła- a tak mi ta pierwsza gondola nie pasowała od początku - okazało się więc , ze nie tylko była krzywo odszyta ale też krótsza i na moje też szersza - zgłosiłam to odrazu po tej pierwszej reklamacji - ale nie miałam jak wysłac gondoli - bo przedtem wysyłałam w kartonie po kołysce, ale ją sprzedałam w międzyczasie, a kurier nie chciał brac w za duzym kartonie itd itp - no wyślę dopiero jutro- i tak pewnie dostane po miesiącu ...ale Viki juz wyrosła z gondoli- jeździła z nogami na :)

Ligotka, jak mnie pamiec nie myli to masz dla Paulinki wozek Cadet Navington ?

Czy jestes zadowolona ze spacerowki i czy rozklada sie wystarczajaco plasko dla naszych maluchow.
Przymiezam sie do zakupu spacerowki i stad pytanie
goyap navington to nowa marka deltimu, cadet to chyba odpowiednik delti emu. Z tego co wiem delti emu ludzie chwalą.

o boże, to jeszcze się pomęczę ... my chrzcimy 30 października bo tak moga chrzestni (obydwoje za zagramanicy ;)
matko, chyba wyląduje w wariatkowie za ten czas

Kaasiutka my chrzciliśmy w kwietniu i nie pomogło ;)

Ostatnia edycja:
Witam

Nie śpię od 5. Z wrażenia, ze dziecię mi na jedzenie się nie obudziło w nocy. Nakarmiłam o 5.30, bo już też zaczął się wiercić i popłakiwać. Tylko potem nie chciał usnąć od razu a widziałam, że zmęczony, to troszkę go zmęczyłam i teraz śpi.
A ja mam czas na kawusię.

GosiaLew, może już tak ładnie zawsze będzie Kubuś spał :))
benfica, może to rzeczywiście ząbki, a jak smarujesz dziąsełka widzisz poprawę??
my dzisiaj pospałyśmy do wpół do siódmej, była już i kupka poranna i teraz jest piszczenie na macie wysokimi tonami :))) aż się dziwię że starszemu to nie przeszkadza i śpi hehehe

reklama
Do góry