no ja też boję się, że małe będą w zimie w śnieg się jednak zakopywały :/wygląd ok, ale ja nie lubię kółek różnej wielkości ;-)
dla mnie duże i pompowane-jestem nieugięta ;-)
ja już nie wiem jaki wózek chcę.............................
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ja też boję się, że małe będą w zimie w śnieg się jednak zakopywały :/wygląd ok, ale ja nie lubię kółek różnej wielkości ;-)
dla mnie duże i pompowane-jestem nieugięta ;-)
a jeszcze taki mi wpadl w oko - tylko 9kg spacerowka:
brevi ovo3w1 gondolka+spacerowka wyprzedaż (1387732911) - Aukcje internetowe Allegro
a jeszcze taki mi wpadl w oko - tylko 9kg spacerowka:
brevi ovo3w1 gondolka+spacerowka wyprzedaż (1387732911) - Aukcje internetowe Allegro
chodzi mi o jej maksymalne naciągnięcie, bo np w x-landerze można ją tak mocno naciągnąć że prawie całkowicie "zakrywa" maluszka, a jak patrzę na fotkę to tu można tylko "na raz"? tak jak jest na fotce? czy można bardziej do przodu?
a widzisz mądra kobieto - o tym nie pomyślałam masz całkowitą rację, przecież ze spacerówki będę korzystała głównie jesień-zima-wiosna