reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
a mi akurat sie podobaja :-) raczej wlasnie cztery jednakowe kolka symetrycznie rozstawione mi sie nie widza, tzn. taki klasyczny stelaz. ja jakos lubie wykombinowane troche ;-)
no co do pompowanych to pewnosci nie mam, tzn w sumie mi to obojetne, moglyby byc pompowane, ale jak znajde fajny na piankowych to tez sie skusze :-) mowie, mialam britaxa i nic sie nie starly, wiec to pewnie kwestia jakosci.
mialam po prostu pompowane, ktore ciagle flaczaly, co sprawialo, ze wozek sie b. ciezko prowadzil - i tak ze 4-5 razy wymienialismy detki, ciagle musialam poruszac sie z pompka, dopompowywac sobie kolka.. ale moze to byl po prostu wadliwy wozek, ten implast. juz nawet nie ogladam wozkow tej firmy, tak sie zrazilam.

aj generalnie wiem, ze nie bede za czesto tego wozka uzywac w niesprzyjajacych warunkach pogodowych - ze mnie mama do d, jak jest snieg czy deszcz to nie wylaze ;-) wole dziecko zapakowac w grube kombinezony i koce, w wozek i wystawic na balkon :-D odbrze, ze istnieja oslony p/deszczowe ;-)

ja wiem, jaki chce wozek - ladny przede wszystkim :-D

aenye ja tez mam na pompowanych i tez mi co chwile powietrze spada. Tzn teraz stoi zlozony w szopie ale wkladalam go napompowanego a juz ma sflaczale... Mi znowu piankowe strasznie sie starly (tzn zewnetrzne tylne) w spacerowce wiec dla mnie tez jeden pies. Chociaz teraz chyba bym od poczatku wybrala piankowe bo za duzo zamieszania jest z pompowanymi, a wcale lepszej jakosci w prowadzeniu nie ma...

hermionka wozio bardzo podobny do mojego, wtecz bym powiedziala ze "nowsza wersja" mojego ;)

co do kubelkowatych spacerowek to ja nie widze nic dziwnego w tym ze nogi sa wyzej jak spi, BA! to nawet zdrowiej spac lub lezec z uniesionymi nogami :)

chodzi mi o jej maksymalne naciągnięcie, bo np w x-landerze można ją tak mocno naciągnąć że prawie całkowicie "zakrywa" maluszka, a jak patrzę na fotkę to tu można tylko "na raz"? tak jak jest na fotce? czy można bardziej do przodu?

a widzisz mądra kobieto - o tym nie pomyślałam :zawstydzona/y: masz całkowitą rację, przecież ze spacerówki będę korzystała głównie jesień-zima-wiosna :-p

Heheh no to fajnie ze pomoglam, ale tak naprawde zwracam uwage na niektore rzeczy tylko dlatego ze przetestowalam kilka wozkow przy moim pierwszym synku i mialam sklep dzieciecy:-p

Jak do tej pory od lutego do stycznia złapaliśmy kapcai tylko 2 razy. Raz po prostu wjechaliśmy na pinezkę w centrum handlowym, a drugim razem po prostu stało się. Szybka wizyta u wulkanizatora 15minut-koszt Ł5 i po sprawie.

reklama
Do góry