reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

laski, potrzebuje pomocy :-) w wyborze oczywiscie.

musze koniecznie kupic cos dla malego, bo oszaleje - jemu sie podloga nudzi, bujak dawno w odstawce.

nie zdecydowalam jeszcze nic a nic, na razie potrzebuje paru rzeczowych argumentow za i przeciw:

opcja nr 1 - skoczek

FISHER PRICE Skoczek Chodzik Żaba Zabka HIT!!! (1848894414) - Aukcje internetowe Allegro

opcja nr 2 - chodzik

http://allegro.pl/chodzik-edukacyjny-babyono-stan-bdb-i1868352051.html

c
zy jeszcze polaczenie chodzika ze stolikiem (ale to ogromne! i na razie najmniej ze wzgl na wielkosc i brak mobilnosci)

http://allegro.pl/bright-starts-chodzik-stolik-edukacyjny-nowy-i1853967191.html

n
oz oszaleje, znowu mi wyje wyjec jeden..

reklama
aenye to ostatnie to jest to co na fb pokazywalam ze bym chciala mojemu kupic :-D ale moj stolik taki ma po bracie z FP i nie wiem czy sie oplaca...

ty znowu mowwisz ze u Ciebie chodziki sie sprawdzily, wiec moze chodzik? Ten co pokazalas tani i na razie moze to?

Sa jeszcze takie bouncery na drzwi montowane.Disney Tigger "Winnie The Pooh" Door Bouncer Baby NEW | eBay tyle ze kolezanka mowila ze lekarze ja z****li za to ze ma bo to cos tam szkodzi... pewnie tak jak chodzik :-)

Ta zaba mi przypoina taka zebre ktora biduje :-D:-D :-D juz Joshowi chcialam ja kupic ale jakos nie wyszlo. Tyle ze ona na potem jest ;-)
nie bidowac mi bo jestem pierwsza ;-)Fisher Price Bounce & Spin Zebra | eBay

btw tak samo wlasnie ogladam zabawki i szukam czegos dla Madika na teraz bo do swiat to zdaze jeszcze cos wymyslic... Chyba w niedziele sie przejade na carboot cos upolowac ;-)

aenye co do tych kalesonkow to zrobilam dzis Madikowi foty w nich:-D
my mamy rozmiar 80 i sa ciut za dlugie ale tak nie widac jak sa pomarszczone.

aenye ja tez oglądałam takie szaleństwa :)
więc tak, 1- myślę że długo Ci tam nie posiedzi, będzie jęczeć, 3 to samo bo w jednym miejscu to chyba stoi najpierw? choć nie powiem bajkowe :) ja byłabym za chodzikiem do którego sama sie przymierzam :p posiedzi, połazi, daj Bóg trochę sie zajmie :) no i chyba na dłużej starczy :)

aenye ja powiem tak- jestem absolutnie przeciwna wszelkim tego typu rzeczom. ale z drugiej strony dzięki chodzikom później będę miała sporo pracy :p

dzieki, kochane, za opinie, nawet te negatywne, moi chlopcy mieli i nic im nie jest, nie maja zadnych wad postawy (checked out), wiec mysle, ze to po prostu zalezy od dziecka i rozsadku rodzica (ze nie bedzie dziecka tam Bog wie ile trzymac). ja wiem, ze Felek po chwili tez sie tym znudzi, ale moze chociaz TROCHE sie tym zajmie, bo poki co dramat. po prostu nie mam dla niego alternatywy dla maty i pelzania teraz - kiedys byl bujak, fajnie sie zajmowal soba w bujaczku, ale przestal zupelnie, nie chce tam nawet pol minuty byc, bardziej sie nim bawi, jak na filmiku pokazalam, kleczac obok. kiedys mielismy schemat dnia - karmienie, bujak, pelzanie, spanie; i tak w kolko. a teraz po pelzaniu koniec atrakcji i juz mi rece opadaja!

licytuje skoczek zabke, bo jeszcze troche za wczesnie na chodzik wg mnie, a zabke zawsze sprzedam (od jakiegos czasu ogladam i zawsze dobrze sie sprzedaje nawet uzywka).
Bright starts najfajniejszy, ale za duzo miejsca dla niego.

a chodzik zakupie, ale za jakies 2 miesiace, jak sprzedam zabke :-D

asiunia,
tez ogladalam te hopki na drzwi, ale u nas nie ma opcji, bo bym go nie widziala wcale (w salonie drzwi nie mam), sila rzeczy bez sensu.
a madik czadowy!!!!!!!!!!! super te gacie, przekonalas mnie :-) ale u nas nie ma takich ladnych wzorow na 80 :-( ladne sa na 90 i 95 dopiero :-(

aenye a pamietasz to kolo pompowane co kiedys pokazywalam? On by sobie mogl w nim kleczec jak lubi i dookola ma pelno obrazkow, uszy do ciagniecia, cos skrzeczacego i moze sie wspinac (to dzieci uwielbiaja najbardziej) bez obaw. Widzialam uzywki na allegro tanio chodza, a to mozna wyprac wiec luz. Wiem ze ci sie nie podobalo do konca, ale on moze na to kolo sie wspinac od zewnatrz, do wewnatrz. Ja naprawde polecam bo Madi rowniez rone pozycje przybiera przy tym kole :tak:

no i powodzonka z zabka :-)

reklama
no ale wysylka drozsza duzo! konto mam :-)

a co do kola to jakos mnie nie przekonuje.. hm... nie wiem, on po prostu ma mega aktywne nozki, no nawet kroki stawia jak trzeba - lewa, prawa, lewa, prawa, jak go dzwigne za raczki do stania.. serio.. no i skakac uwielbia.. wiec ten skoczek chyba najlepszy bylby. zreszta mozna go opchnac potem w tej samej cenie, wiec luzik.

Do góry