reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
czesc mam do was pytanie bo ja jeszcze nic z ubranek nie kupowałam zamierzam w przyszłym tygodniu sie wybrać aby troche przed tym vatem uchronic sie ;-) po ile ś a w ogóle pajacyki w sklepach , śpiochy itp

Paprotka- to zalezy od sklepu. hipermarety np Tesco ( gdzie sa najladniejsze) od 10 w zwyz. ja kupilam jakies jedne pajacyki za 25 zl-ale to bylo na poprawe humoru :)
w sklepach typowo dzieciecych to pewnie drozej.

Paprotka, ja w okolicy nie mam tesco. W innych hipermarketach rzadko pojawiają się ciuszki dziecięce. Dlatego kupuję w zwykłych sklepach. Pajacyki są powyżej 20 zł, ale raczej bliżej 30. Ostatnio kupiłam welurowy na 68 i zapłaciłam 35 zł, ale welur jest droższy od bawełny. Śpioszki są tańsze. Nawet za 10, 12 zł można kupić. Chociaż mi pajacyki wydają się wygodniejsze, więc wolę w nie zainwestować zamiast śpiochów.

A czy któraś z mam używała tego ogranicznika do spania? Czy on jest przydatny? Mój Staś bedzie pierwszy i nie mam pojęcia czy coś takiego się przyda, choć wygląda sensownie. (Na Allegro widziałam za 24 PLN).

Nie to chodzi jak rozumiem o to żeby na boczku mogła dzidzia leżeć kiedy jej się ulewa i spać sobie na boczku jeśli trzeba

ja juz nie moge sie doczekac zakupow na przecenach styczniowo-lutowych :-) wtedy pewnie kupie wszystko dla malucha. znaczy bez wozka, lozeczka i innych 'gabarytow', to na samym koncu.
jeny, w ogole o tym nie mysle, czasem sobie poogladam na allegro albo w sklepach, ale bez szalu. dziwne. moze juz przywyklam? ;-)

SAJO-odpowiedź na 5 z plusem!

Tak,głównie chodzi o to,by dziecko się nie przekręcało podczas snu tak,by mogło się udusić-ten ogranicznik może być stosowany do 6 miesiąca.A czy wygodny?
Zapytajcie lepiej czy bezpieczny:)

reklama
Do góry