reklama
Paprotka, ja w okolicy nie mam tesco. W innych hipermarketach rzadko pojawiają się ciuszki dziecięce. Dlatego kupuję w zwykłych sklepach. Pajacyki są powyżej 20 zł, ale raczej bliżej 30. Ostatnio kupiłam welurowy na 68 i zapłaciłam 35 zł, ale welur jest droższy od bawełny. Śpioszki są tańsze. Nawet za 10, 12 zł można kupić. Chociaż mi pajacyki wydają się wygodniejsze, więc wolę w nie zainwestować zamiast śpiochów.
a czy dzieciaczkowi jest wygodnie z takim ogranicznikiem? ja kupiłam zwykły śpiworek, coś w takim stylu
Śpiworek EARLY DAYS 6MIESI|ĘCY+NOWY PAJACYK (1370073078) - Aukcje internetowe Allegro
10 zł zapłaciłam
Śpiworek EARLY DAYS 6MIESI|ĘCY+NOWY PAJACYK (1370073078) - Aukcje internetowe Allegro
10 zł zapłaciłam
..aenye
Mama grudniowa'06
ja juz nie moge sie doczekac zakupow na przecenach styczniowo-lutowych :-) wtedy pewnie kupie wszystko dla malucha. znaczy bez wozka, lozeczka i innych 'gabarytow', to na samym koncu.
jeny, w ogole o tym nie mysle, czasem sobie poogladam na allegro albo w sklepach, ale bez szalu. dziwne. moze juz przywyklam? ;-)
jeny, w ogole o tym nie mysle, czasem sobie poogladam na allegro albo w sklepach, ale bez szalu. dziwne. moze juz przywyklam? ;-)
mamusiaDorusia
Fanka BB :)
SAJO-odpowiedź na 5 z plusem!
Tak,głównie chodzi o to,by dziecko się nie przekręcało podczas snu tak,by mogło się udusić-ten ogranicznik może być stosowany do 6 miesiąca.A czy wygodny?
Zapytajcie lepiej czy bezpieczny
Tak,głównie chodzi o to,by dziecko się nie przekręcało podczas snu tak,by mogło się udusić-ten ogranicznik może być stosowany do 6 miesiąca.A czy wygodny?
Zapytajcie lepiej czy bezpieczny
reklama
jak pokazałam kiedyś mojemu mężowi te wałeczki to stwierdził, że nie ma mowy, żebyśmy dziecko w czymś takim kładli bo przecież to strasznie niewygodne dla dziecka-ale ja się jednak zastanawiam. znalazłam na allegro już od 20 zł, jeśli kupię to chyba zdecyduję się na takie Bezpieczne wałeczki (1321829318) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: