reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2007 łączcie się

reklama
no to może ja pierwsza:-D

będę tu zaglaać:tak:
jak się ktoś pojawi przywitam;-)

zaczął się nowy rozdział w życiu mam kwietniowych 2007:tak:

jakby jakaś zabłąkana kwietniowa owieczka się znalazła to zapraszam:tak:

Hejka kobietki.
Jestem wreszcie po długiej nieobecności. Jak nam piorun walnął to przez tydzień nie miałam internetu i telefonu stacjonarnego, ale już jest i będę mogła poczytać co u Was.

W pracy jazda taka, że nie miałam czasu nawet neta odpalić.

A weekendzik spoko. Mamusia miała urodzinki 60 - te i wczoraj imprezowaliśmy. Objadłam się znów jak bąk i oczywiscie jak zwykle wałówa na wynos. :tak:Dziś nie gotuję obiadu :-D.
Na razie uciekam do małej miłego popołudnia.

Hej a co to się tu powyrabiało w ogóle :szok:

Dlaczego ten temat ma tylko 3 strony i gdzie się podział topik z rodzinami i imieninami mamuś kwietniowych?
Wiem że KTOSIA miała urodzinki a poniewaz nie mam gdzie to tu składam:

Najserdeczniejsze życzenia samych uśmiechów, dużo radości i pogody ducha, żadnych trosk i zmartwień, żadnych kłopotów z dzieciaczkami i wszystkiego naj naj z okazji urodzin.

reklama
Do góry