reklama
M
m_ktosia
Gość
hejlou
witam wszystkie mamy kwietniowe2007 :-)
co porabiacie?
witam wszystkie mamy kwietniowe2007 :-)
co porabiacie?
Hejka kobietki.
Jestem wreszcie po długiej nieobecności. Jak nam piorun walnął to przez tydzień nie miałam internetu i telefonu stacjonarnego, ale już jest i będę mogła poczytać co u Was.
W pracy jazda taka, że nie miałam czasu nawet neta odpalić.
A weekendzik spoko. Mamusia miała urodzinki 60 - te i wczoraj imprezowaliśmy. Objadłam się znów jak bąk i oczywiscie jak zwykle wałówa na wynos. Dziś nie gotuję obiadu .
Na razie uciekam do małej miłego popołudnia.
Jestem wreszcie po długiej nieobecności. Jak nam piorun walnął to przez tydzień nie miałam internetu i telefonu stacjonarnego, ale już jest i będę mogła poczytać co u Was.
W pracy jazda taka, że nie miałam czasu nawet neta odpalić.
A weekendzik spoko. Mamusia miała urodzinki 60 - te i wczoraj imprezowaliśmy. Objadłam się znów jak bąk i oczywiscie jak zwykle wałówa na wynos. Dziś nie gotuję obiadu .
Na razie uciekam do małej miłego popołudnia.
Hej a co to się tu powyrabiało w ogóle
Dlaczego ten temat ma tylko 3 strony i gdzie się podział topik z rodzinami i imieninami mamuś kwietniowych?
Wiem że KTOSIA miała urodzinki a poniewaz nie mam gdzie to tu składam:
Najserdeczniejsze życzenia samych uśmiechów, dużo radości i pogody ducha, żadnych trosk i zmartwień, żadnych kłopotów z dzieciaczkami i wszystkiego naj naj z okazji urodzin.
Dlaczego ten temat ma tylko 3 strony i gdzie się podział topik z rodzinami i imieninami mamuś kwietniowych?
Wiem że KTOSIA miała urodzinki a poniewaz nie mam gdzie to tu składam:
Najserdeczniejsze życzenia samych uśmiechów, dużo radości i pogody ducha, żadnych trosk i zmartwień, żadnych kłopotów z dzieciaczkami i wszystkiego naj naj z okazji urodzin.
czesc lastrada
to sie u Was porobiło... u nas przez te ulewy troszkę netu tez nie było...ale tylko tak z 12h...
a się troszkę porobiło z wąteczkiem
to sie u Was porobiło... u nas przez te ulewy troszkę netu tez nie było...ale tylko tak z 12h...
a się troszkę porobiło z wąteczkiem
ktosia miała urodzinki w kwietniuWiem że KTOSIA miała urodzinki a poniewaz nie mam gdzie to tu składam:
reklama
Podziel się: