reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

KWIETNIOWE SPOTKANIE MAJÓWEK :)

SUPER przeczyałam dopiero przed chwilą o spotkaniu :mad: ale jestem zła!!!!! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Może co do następnego zorientuję sie wcześniej...

reklama
Spotkanko się udało, pogoda była wymarzona!!! Byłyśmy we 3 z maluchami tj. Ja z Kubą, Basia80 z Jolunią i Żanetka ze swoimi dziewczynkami Alą i Ulą :laugh:. Było super!!!!!!!
Dzieciaczki urzeczone piaskownicą i zabawkami, huśtawkami, zjeżdżalniami. Żanetki Ala piękna mała kobietka, piękne ma oczy i jest taka smukła i dostojna. Uleczka to sama radość, ileż ona potrafi!!!! super mówi, super chodzi, super ząbkowy uśmiech ma ;D ;D ;D. Joluszka Basi też zdolniacha niesamowita :D, w piaskowniczy siedziała jak zaczarowana!!! Na temat błękitu jej oczu się nie wypowiadam - JEST OSZAŁAMIAJĄCY!!!!!!!!!!!!. Kubuś na początku jakiś śpiący był, oczka miał maluśkie, ale jak zobaczył ogromną piaskownicę to mu się oczy otworzyły i był w swoim żywiole :). Trochę wylizał kamieni z piaskownicy, złapał nawet jednego kiepa :p ;), ale moja reakcja była expresowa. A Żanetka fajna kobietka!!!!!! ;)
Zdjęcia jakieś są, ale nie u mnie. Jak je dostanę to cosik wstawię :D.
buziaki
Następna wizyta to u Nastusi i Avocado na Tarchominie hehehehe :p ;)

potwierdzam slowa elwiska!!

dorin - ja do ciebie wpadne w wakacje (jak bedziemy jechac do poznania) ;)

zdjatka sa - zaczynam powoli wysylac elwiskowi - :) nie mam za bardzo czasu zeby poobrabiac i powstawiac (elwisku - jestem beszczelna!!)

Oj naprawdę fajosko było,tylko ten czas szybko zleciał a ja musiałam się zwijać na pociąg.
Elwis Kuba to sie ożywił nie na widok piaskownicy tylko na widok super najpieknieszych lasek, które go otaczały, czyli Joli, Uli i Ali :laugh: :laugh: :laugh:. Ale Kuba jest boski i do tego twardziel, nabija sobie guzy i nawet nie zapłacze, no i ten jego apetyt, super, wciaga wszystko. A Joluszka i mamusia to dwa drobiażczki o slicznych błękitnych oczętach. Oj mówię Wam jak Jola cudnie pokazuje, że ma kłopoty,rewelacja i nununu tez fajowo robi.
W pociąu Ula była wyjątkowo ożywiona, właziła do każdego przedziału i wszystkich zaczepiała.

Żałujcie dziewczyny że nie byłyście, szczególnie te warszawskie.

fajosko było, fajosko.
mam nadzieję, że następnym razem spotkamy się w większym gronie :laugh:
proszę uważnie czytać forum!!! (Monika :p ;))

no i kilka fotek

reklama
Do góry