reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
Patrzysz nie na tę jednostkę. Ng wychodzi 7 więc mało, z drugiej strony jak beta 5 to może się rozkręci
Tak dokładnie o tą mi chodziło, znalazłam coś takiego:
To jak u mnie 2 tydz to może nie jest jakiś bardzo za noski czy jak, doradzajcie , bo ja nie znam się na tym.

Załączniki

• Screenshot_20220425-204651_Google.jpg
    Screenshot_20220425-204651_Google.jpg
    64,7 KB · Wyświetleń: 94
Tak dokładnie o tą mi chodziło, znalazłam coś takiego:
To jak u mnie 2 tydz to może nie jest jakiś bardzo za noski czy jak, doradzajcie , bo ja nie znam się na tym.
Ja niestety z takim progiem i niska beta nie mam dobrych wspomnień :( ale oczywiście może pójść to też w dobrą stronę... Chyba tylko po przyroście będzie wiadomo czy się rozkrecilo czy nie 🤞

Wypowiem się jako prosty człowiek. Ja będę może szczera ale nie porównuj teraz gdzie ledwo wyszłaś pare set setnych ulm za wykres odpowiadający za to ze jednak jest to ciąża a nie negatyw do numerków. Zrób to przy kolejnej becie która powtórzysz może najlepiej w dniu miesiączki, zrób progra I WTEDY myśl nad ewentualnymi różnicami. Dzisiejsza beta to zwykły przypadek że odkryłaś że wczoraj/ dzisiaj zagnieździł się zarodek. Takie podjęłabym myśle kroki No

reklama
I beta i progesteron są niskie i nie ma się co oszukiwać. Nie pozostaje nic innego jak zagryźć zęby i wytrzymać do środy. Albo wystrzeli w górę albo nadejdzie okres.
Ja pewnie bym nie wytrzymała i zrobiła bete i proga już jutro 🙈

Do góry