reklama
Puchatymis
Fanka BB :)
Też myślałam o progu ale w końcu stwierdziłam, że narazie zobaczę czy wgl się coś zasiało..Ja byłam zrobić betę i poga. Jedno lab zamknięte a w drugim wyniki jutro po południu do odbioru więc cierpliwie czekam do jutra.
olka11135
Kiedyś tu wrzucałam taką tabelkę (jak znajdę to wrzucę jeszcze raz) odnośnie in vitro jak powinna rosnąć beta w zależność od rozwoju ciąży na tych pierwszych etapach i generalnie najlepiej jak 14dpo beta jest trzycyfrowa. Tylko, że mało kto ma 100% co do dnia owulacji
Ja właśnie na proga muszę czekać do popołudnia. Beta ma być już rano.Też myślałam o progu ale w końcu stwierdziłam, że narazie zobaczę czy wgl się coś zasiało..
Kylyyy1408
Coś przebija oby to było to !jutro spodziewana . Czy kreska nie powinna być już jeżeli coś wyraźna?
Carolina123
super by było, dziękiKiedyś tu wrzucałam taką tabelkę (jak znajdę to wrzucę jeszcze raz) odnośnie in vitro jak powinna rosnąć beta w zależność od rozwoju ciąży na tych pierwszych etapach i generalnie najlepiej jak 14dpo beta jest trzycyfrowa. Tylko, że mało kto ma 100% co do dnia owulacji
@Puchatymis szybka wizyta w toalecie i wyniki sprawdzenie hehe denerwuje się razem z Tobą
MoniaJ2424
Hej, u mnie dwa dni do okresu. W tym cyklu się zawzięłam na siebie, testów nie kupiłam i czekam na okres. Normalnie już bym sprawdzałaU mnie teoretycznie 3 dni do okresu. Nadal biel vizira.
Zużyłam wszystkie testy. Chyba nie ma sensu kupować nowych?
Puchatymis
Ojeeeej Nie No serio jak dziś coś wskoczy powyżej 5 to już dla mnie będzie sukces że jednak coś umie zaskoczyć. Zbliżenia były od 13-20 dc No może coś wskoczyło nooooo! Jeszcze moje labo zmieniło normy i 2? Miesiące temu sprawdzałam bete i była 2,3 i myślałam że może coś ruszyła beta ale przy kolejnym sprawdzeniu beta też była 2,3 i ogarnełam, że zmienili w takim razie normy zamiast 0.1 po prostu było 2,3. No ja już po zakupach, sprzątam byle się czymś zająć@Puchatymis szybka wizyta w toalecie i wyniki sprawdzenie hehe denerwuje się razem z Tobą
reklama
królowa_kresek😉🙃
Trzymam kciuki ✌✌Ja byłam zrobić betę i poga. Jedno lab zamknięte a w drugim wyniki jutro po południu do odbioru więc cierpliwie czekam do jutra.
Podziel się: