Z
zaz208622
Gość
Generalnie to termin okresu zależy od terminu owulacji. 13 dpo to czas na wyraźny test (o ile wiemy kiedy z pewnością owulacja była, a nie strzelamy), ale u Ciebie może być i tydzień po owu jeśli nie pilnowałaś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekam z niecierpliwością ✌✌✌Kochana ja i siedzac teraz w poczekalni uważam że pewnie nic z tego. Ale wydaje mi się, że podejscie wynika z poprzednich porażek No bo jeżeli się człowiek nie zabezpiecza No to szanse są zawsze co nie najgorzej, że popołudniu mam klientki i odczytam wynik dopiero wieczorem
no właśnie, nie pilnowałam. Aczkolwiek mam regularne cykle. I zawsze zgodnie z kalendarzykiem przychodzi @. Tzn. w ostatnim cyklu przyszła dzień wcześniej. W związku z tym wydaje mi się, że krecha powinna być już aż rażąca w oczy. Ale może w tym miesiącu akurat coś się poprzesówało. Wprowadziłam trochę nowych leków mogło coś pójść nie tak jak zawsze ...Generalnie to termin okresu zależy od terminu owulacji. 13 dpo to czas na wyraźny test (o ile wiemy kiedy z pewnością owulacja była, a nie strzelamy), ale u Ciebie może być i tydzień po owu jeśli nie pilnowałaś
mnóstwo rzeczy może wpłynąć na przesunięcie owulacji. Często kobiet nawet nie wiedzą, że pierwszy raz od lat miały owu dużo później i od razu ciąża i myślą, że dopiero wiele dni po terminie miesiączki ją odkryły. A ciąża to głównie matematyka, wszystko na początku dzieje się w bardzo określonym czasieno właśnie, nie pilnowałam. Aczkolwiek mam regularne cykle. I zawsze zgodnie z kalendarzykiem przychodzi @. Tzn. w ostatnim cyklu przyszła dzień wcześniej. W związku z tym wydaje mi się, że krecha powinna być już aż rażąca w oczy. Ale może w tym miesiącu akurat coś się poprzesówało. Wprowadziłam trochę nowych leków mogło coś pójść nie tak jak zawsze ...
mam nadzieję, że właśnie w tym miesiącu tak u mnie się zadziało i coś się rozjechało. Po kłuciu jajników nie mam co patrzeć na owulację, bo czuję je prawie cały obecny cykl. No nic zobaczymy jutro co się dziejemnóstwo rzeczy może wpłynąć na przesunięcie owulacji. Często kobiet nawet nie wiedzą, że pierwszy raz od lat miały owu dużo później i od razu ciąża i myślą, że dopiero wiele dni po terminie miesiączki ją odkryły. A ciąża to głównie matematyka, wszystko na początku dzieje się w bardzo określonym czasie
Nie masz wyników przez internet? Ja mialam kod, przez ktory wchodzilam na strone laboratorium i mialam wyniki po kilku godzinach.Kochana ja i siedzac teraz w poczekalni uważam że pewnie nic z tego. Ale wydaje mi się, że podejscie wynika z poprzednich porażek No bo jeżeli się człowiek nie zabezpiecza No to szanse są zawsze co nie najgorzej, że popołudniu mam klientki i odczytam wynik dopiero wieczorem
No wyniki przyjdą w godzinach mojej pracy a mam taką, że nie wypada wziąć telefon i sprawdzić wynikow haha No myśle koło 19/30 odczytam ale nie robię sobie za wiele nadziei .. od roku wynik bety jest wciąż niezmienny xdNie masz wyników przez internet? Ja mialam kod, przez ktory wchodzilam na strone laboratorium i mialam wyniki po kilku godzinach.
Będzie dobrze ✌No wyniki przyjdą w godzinach mojej pracy a mam taką, że nie wypada wziąć telefon i sprawdzić wynikow haha No myśle koło 19/30 odczytam ale nie robię sobie za wiele nadziei .. od roku wynik bety jest wciąż niezmienny xd
Czekalabym do dnia okresu w przypadku braku, powtórzyła.U mnie teoretycznie 3 dni do okresu. Nadal biel vizira.
Zużyłam wszystkie testy. Chyba nie ma sensu kupować nowych?