Puchatymis
Fanka BB :)
Dziś 24 dc jak coś jest to już coś powinno być a jak wyjdzie ujemna to przynajmniej wiem że przez tydzień nie ma co robić testów. DziękujeBędę mocno trzymać kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś 24 dc jak coś jest to już coś powinno być a jak wyjdzie ujemna to przynajmniej wiem że przez tydzień nie ma co robić testów. DziękujeBędę mocno trzymać kciuki
Kochana ja i siedzac teraz w poczekalni uważam że pewnie nic z tego. Ale wydaje mi się, że podejscie wynika z poprzednich porażek No bo jeżeli się człowiek nie zabezpiecza No to szanse są zawsze co nie najgorzej, że popołudniu mam klientki i odczytam wynik dopiero wieczoremTrzymam kciuki za Was i wasze 2 kreseczki ! ✌
Widzę kreseczki 2 tylko u mnie w tel druga jest szarawa, na zywo jest różowa?
Róbcie betę oby to było to.
Ja po mojej domniemanej owu jestem 6 dni po. Odliczam dni 4 lub 6 by zrobić 1 test. Chociaz nie liczę na zbyt wiele, dzisiaj dopadly mnie z rana ponowne wątpliwości powodzenia z tego cyklu.
jest różowa w rzeczywiści, tylko mega blada . Tzn. mega blada była po minucie po 15 minutach jak test wysuszył się to się zrobiła wyraźnaTrzymam kciuki za Was i wasze 2 kreseczki ! ✌
Widzę kreseczki 2 tylko u mnie w tel druga jest szarawa, na zywo jest różowa?
Róbcie betę oby to było to.
Ja po mojej domniemanej owu jestem 6 dni po. Odliczam dni 4 lub 6 by zrobić 1 test. Chociaz nie liczę na zbyt wiele, dzisiaj dopadly mnie z rana ponowne wątpliwości powodzenia z tego cyklu.
oj pewnie będziesz siedziała jak na szpilkach. Trzymam kciukiKochana ja i siedzac teraz w poczekalni uważam że pewnie nic z tego. Ale wydaje mi się, że podejscie wynika z poprzednich porażek No bo jeżeli się człowiek nie zabezpiecza No to szanse są zawsze co nie najgorzej, że popołudniu mam klientki i odczytam wynik dopiero wieczorem
wiesz kiedy miałaś owulacje?jutro spodziewana . Czy kreska nie powinna być już jeżeli coś wyraźna?
no właśnie owulaków nie pilnowałam skrupulatnie, wg. kalendarzyka owulacja powinna być 6.04 . Zbliżenie było 5.04, bo potem wyjeżdżałam służbowo . I właśnie obserwując śluz wydaje mi się że owulacja była 7.04 . Kolejne zbliżenie 8.04 . Więc ja już nie wiem ...wiesz kiedy miałaś owulacje?
mam nadzieję, że nie wyłapałam kolejnego biochema. Teoretycznie w biochemicznej w dniu @ nawet cienia nie było, dopiero 4 dni po spodziewanym terminie @ wyszedł cień .A No to Ty jesteś jakieś 10dpo-13dpo to lekko taki test mógł wyjść blady