reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
Trzymam kciuki za Was i wasze 2 kreseczki ! ✌
Widzę kreseczki 2 tylko u mnie w tel druga jest szarawa, na zywo jest różowa?
Róbcie betę oby to było to.
Ja po mojej domniemanej owu jestem 6 dni po. Odliczam dni 4 lub 6 by zrobić 1 test. Chociaz nie liczę na zbyt wiele, dzisiaj dopadly mnie z rana ponowne wątpliwości powodzenia z tego cyklu.

Ja po mojej domniemanej owu jestem 6 dni po. Odliczam dni 4 lub 6 by zrobić 1 test. Chociaz nie liczę na zbyt wiele, dzisiaj dopadly mnie z rana ponowne wątpliwości powodzenia z tego cyklu.
Kochana ja i siedzac teraz w poczekalni uważam że pewnie nic z tego. Ale wydaje mi się, że podejscie wynika z poprzednich porażek No bo jeżeli się człowiek nie zabezpiecza No to szanse są zawsze co nie 🙊 najgorzej, że popołudniu mam klientki i odczytam wynik dopiero wieczorem 😩😂

jest różowa w rzeczywiści, tylko mega blada . Tzn. mega blada była po minucie po 15 minutach jak test wysuszył się to się zrobiła wyraźna 🙈

Kochana ja i siedzac teraz w poczekalni uważam że pewnie nic z tego. Ale wydaje mi się, że podejscie wynika z poprzednich porażek No bo jeżeli się człowiek nie zabezpiecza No to szanse są zawsze co nie 🙊 najgorzej, że popołudniu mam klientki i odczytam wynik dopiero wieczorem 😩😂
oj pewnie będziesz siedziała jak na szpilkach. Trzymam kciuki 🤞🤞🤞

reklama
Do góry