reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
moj nowy kolega na przerwie w pracy ;)
52263E7A-AA81-4907-9142-8E7084A0B788.jpeg

Dziewczyny jak to jest z tą temperatura?
Od owylacji utrzymywała się 36.90/36.95 a teraz (plamienie wczoraj na wieczór dziś lekkie krwawienie) i temperatura 37.1

mój stary też od razu po kawie kibel, czasem już na końcówce idzie i kubek ze sobą zabiera 🤣
to mój od razu z kawą idzie na kibel. Szykuje sobie w takim dużym kubasie i zamyka się w łazience. Myślałam, że on czasem na dość mojego gadania i idzie tam psychicznie odpocząć. Ode mnie ma spokój, bo ja nie mam maski gazowej żeby tam za nim iść. Ale nasza kotka idzie za nim i siada w umywalce i się gapi 😂😂😂

to mój od razu z kawą idzie na kibel. Szykuje sobie w takim dużym kubasie i zamyka się w łazience. Myślałam, że on czasem na dość mojego gadania i idzie tam psychicznie odpocząć. Ode mnie ma spokój, bo ja nie mam maski gazowej żeby tam za nim iść. Ale nasza kotka idzie za nim i siada w umywalce i się gapi 😂😂😂
U nas jest zawsze: zawołaj O.

Jeśli nie zawołam, to O. mości się na kolanach i domaga glaskow

U nas jest zawsze: zawołaj O.

Jeśli nie zawołam, to O. mości się na kolanach i domaga glaskow
nasza nie ma opcji, żeby wyszła jak ją wołam. Jedyny wyjątek to przyjdzie jak wyciągnę przekąskę, a potem i tak sterczy pod drzwiami i domaga się, żeby ją wpuścić do starego. Nie wiem lubi ten smrodek czy co.

reklama
kawa aromatyzowana gównem. Ma chłop odjechane smaki 😂

Do góry