reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
Jak już tak piszemy o testach, jakie testy was niezawiodly?
Do momentu aż się nie starałam o dziecko to żadne mnie nie zawiodly 🤣 serio, a robiłam na pewno kilka, pinki, rossmanowski o dziwo tez, nova itd. Ale od tego cyklu ( oby jak najkrócej) bede żyć miłością do pinkow, bo przynajmniej jak widzę biel vizira to nie mam rozkmin cały dzień : kurde za dużo piłam, kurde mocz tylko z 3h kurde to kurde tam to 🤣🤣 także stawiam na pinki aaa i jeszcze bobo bo są czule mimo, ze jest 25ml, ale tez mi wychodzą wiarygodne :)

U mnie tylko pink strumieniowy . Płytkowych bardzo nie lubię-żadnych . I zamawiam tylko przez internet już bo w aptece się dziwnie na mnie patrzą a do roska mi nie po drodze 🙈

reklama
U mnie tylko pink strumieniowy . Płytkowych bardzo nie lubię-żadnych . I zamawiam tylko przez internet już bo w aptece się dziwnie na mnie patrzą a do roska mi nie po drodze 🙈
Ja już stacjonarnie wogole nie kupuje, patrząc jaka jest różnica cenowa. Pink w rossmanie 13-15 zł? A Allegro 3-5 zł.. a ze smartem wiadomo za darmo to cyk odrazu więcej testów 😅😂

Do góry