reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

No mnie też to wkurza powiem szczerze... :D zwłaszcza np jak wychodzimy gdzieś, ja już ubrana a on "kupe muszę" xD a ja no to fajnie, 30 minut z głowy xD

Ps. co u Ciebie? jak beta? wszystko ok?
Wstawiałam na marcowych, beta urosła ok, progesteron dalej wysoki ale przestał już szaleć więc wygląda to obiecująco :)
Jako że po raz pierwszy nic się w mej ciąży nie dzieje dziwnego to czekam spokojnie do wizyty w 7 tygodniu :)

reklama
Myślałam, że tylko mój Stary średnio 3 razy dziennie rzuca wszystko z nienacka z okrzykiem "kupa" i napierdala jak gejsza na klopa. Że też człowieka codziennie przez 38 lat dupa tak może zaskakiwać
Taaaaaak :D ja mam bekę, ze mój zawsze musi mnie ponformować,ze idzie kupe xD jeszcze brakuje, że jak będę poza domem to mi smsa napisze "ide kupe" xD

Myślałam, że tylko mój Stary średnio 3 razy dziennie rzuca wszystko z nienacka z okrzykiem "kupa" i napierdala jak gejsza na klopa. Że też człowieka codziennie przez 38 lat dupa tak może zaskakiwać
Mój ma problemy z jelitami ogólnie i czasem mu nawet wspolczuje ale zazwyczaj po prostu mnie to wkurza.
3 razy dziennie to bym nie narzekała 😂😂😂

Taaaaaak :D ja mam bekę, ze mój zawsze musi mnie ponformować,ze idzie kupe xD jeszcze brakuje, że jak będę poza domem to mi smsa napisze "ide kupe" xD
To wyobraz sobie scenę : zamordowana, po całym dniu z dzieckiem w jego najgorszym humorze a taki stary wraca do domu, buzi i „idę do toaletki”
😵‍💫

reklama
Do góry