reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

Kurczę, a mi babka w labo przy pobieraniu powiedziała, ze jak 31.03 miałam @ to test juz powiniem pokazać kreske i zwatpilam i kupilam wino na wieczór na rozczarowanie.
Bardzo mi przykro, mialam nadzieję, ze my te ostatnie z kwietnia uratujemy ten kwiecień statystycznie.
oby to wino tylko stało i patrzalo! Nie trać nadziei! Test ma prawo wyjść dodatni nawet dopiero w terminie małpy! Wszystko zależy kiedy doszło do zagnieżdżenia. Ty mi tu nie trać nadziei

@Puchatymis

Przykro mi, bardzo. Ale, pamiętaj, ze nowy cykl to zawsze nowa szansa! ❤️ ściskam!

Ostatnia edycja:
reklama
Kurczę, a mi babka w labo przy pobieraniu powiedziała, ze jak 31.03 miałam @ to test juz powiniem pokazać kreske i zwatpilam i kupilam wino na wieczór na rozczarowanie.
Bardzo mi przykro, mialam nadzieję, ze my te ostatnie z kwietnia uratujemy ten kwiecień statystycznie.
Ty masz od rana Te kreski wiec dobrze mówiła :)

panie w labo to często powinny zakończyć interakcje z pacjentem na mówieniu dzień dobry i dowidzenia 😉

Ostatnia miesiączka 26.03 … owu była po objawach 18-20 dc …. Jakaś cicha nadzieja ze za pare dni coś może się jeszcze pokazać jest co ?
jesli jesteś dziś 13 dpo to test jest już wiarygodny. Jeśli 11 dpo to jeszcze może z 2 dni chociaż ja powyżej 11 dpo już czekam tylko na okres. No ale jak nie wiesz kiedy miałaś tak naprawdę owulacje to i za 2 tygodnie może wyjść

jesli jesteś dziś 13 dpo to test jest już wiarygodny. Jeśli 11 dpo to jeszcze może z 2 dni chociaż ja powyżej 11 dpo już czekam tylko na okres. No ale jak nie wiesz kiedy miałaś tak naprawdę owulacje to i za 2 tygodnie może wyjść
Myśle ze rozsądnie będzie czekać na okres. No ale tak jakoś po cichu nadzieja w tle się tli. Krew z śluzem jednorazowo miałam 20 dc dlatego wyszłam z założenia ze wtedy była owu ( +duzo płodnego śluzu) dobrze myśle ?

Myśle ze rozsądnie będzie czekać na okres. No ale tak jakoś po cichu nadzieja w tle się tli. Krew z śluzem jednorazowo miałam 20 dc dlatego wyszłam z założenia ze wtedy była owu ( +duzo płodnego śluzu) dobrze myśle ?
Dlatego ja zakladalam ze owu mialam 13, bo 14 ten sluz juz plodny nie był, pytanie ile trwalo jeszcze zapłodnienia wędrówka i zagniezdzenie- te czasy są zmienne, więc dopóki nie ma 4.05 moim zdaniem moze jeszcze u Ciebie coś wyjść, u mnie beta bedzie już jednoznaczna.

nie da się nq podstawie tylko takiej obserwacji ocenić czy i kiedy była owulacja. Nasze odczucia bardzo często nie mają nic wspólnego z tym co tak naprawdę dzieje się nam w jajnikach. Najlepiej byłoby 7 dni po domniemanej owulacji zbadać progesteron i of razu byś wiedziała

reklama
Do góry