reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

Kurczę, a mi babka w labo przy pobieraniu powiedziała, ze jak 31.03 miałam @ to test juz powiniem pokazać kreske i zwatpilam i kupilam wino na wieczór na rozczarowanie.
Bardzo mi przykro, mialam nadzieję, ze my te ostatnie z kwietnia uratujemy ten kwiecień statystycznie.
oby to wino tylko stało i patrzalo! Nie trać nadziei! Test ma prawo wyjść dodatni nawet dopiero w terminie małpy! Wszystko zależy kiedy doszło do zagnieżdżenia. Ty mi tu nie trać nadziei

@Puchatymis

Przykro mi, bardzo. Ale, pamiętaj, ze nowy cykl to zawsze nowa szansa! ❤️ ściskam!

Ostatnia edycja:
reklama
Kurczę, a mi babka w labo przy pobieraniu powiedziała, ze jak 31.03 miałam @ to test juz powiniem pokazać kreske i zwatpilam i kupilam wino na wieczór na rozczarowanie.
Bardzo mi przykro, mialam nadzieję, ze my te ostatnie z kwietnia uratujemy ten kwiecień statystycznie.
Ty masz od rana Te kreski wiec dobrze mówiła :)

panie w labo to często powinny zakończyć interakcje z pacjentem na mówieniu dzień dobry i dowidzenia 😉

Ostatnia miesiączka 26.03 … owu była po objawach 18-20 dc …. Jakaś cicha nadzieja ze za pare dni coś może się jeszcze pokazać jest co ?
jesli jesteś dziś 13 dpo to test jest już wiarygodny. Jeśli 11 dpo to jeszcze może z 2 dni chociaż ja powyżej 11 dpo już czekam tylko na okres. No ale jak nie wiesz kiedy miałaś tak naprawdę owulacje to i za 2 tygodnie może wyjść

jesli jesteś dziś 13 dpo to test jest już wiarygodny. Jeśli 11 dpo to jeszcze może z 2 dni chociaż ja powyżej 11 dpo już czekam tylko na okres. No ale jak nie wiesz kiedy miałaś tak naprawdę owulacje to i za 2 tygodnie może wyjść
Myśle ze rozsądnie będzie czekać na okres. No ale tak jakoś po cichu nadzieja w tle się tli. Krew z śluzem jednorazowo miałam 20 dc dlatego wyszłam z założenia ze wtedy była owu ( +duzo płodnego śluzu) dobrze myśle ?

Myśle ze rozsądnie będzie czekać na okres. No ale tak jakoś po cichu nadzieja w tle się tli. Krew z śluzem jednorazowo miałam 20 dc dlatego wyszłam z założenia ze wtedy była owu ( +duzo płodnego śluzu) dobrze myśle ?
Dlatego ja zakladalam ze owu mialam 13, bo 14 ten sluz juz plodny nie był, pytanie ile trwalo jeszcze zapłodnienia wędrówka i zagniezdzenie- te czasy są zmienne, więc dopóki nie ma 4.05 moim zdaniem moze jeszcze u Ciebie coś wyjść, u mnie beta bedzie już jednoznaczna.

nie da się nq podstawie tylko takiej obserwacji ocenić czy i kiedy była owulacja. Nasze odczucia bardzo często nie mają nic wspólnego z tym co tak naprawdę dzieje się nam w jajnikach. Najlepiej byłoby 7 dni po domniemanej owulacji zbadać progesteron i of razu byś wiedziała

reklama
Do góry