reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

Przepraszam was z gory za ten wpis. Wiem chora glowa, wiem to dziwne, myślę że ten test moze felerny. Poranny wyszedł cien cienia, a ten on ma bardzo lekką rozową kreskę. Może to feler, moze ja mam zwidy, na zdjeciu wyglada bledziej, na zywo, kilkaset razy sprawdzam czy to omamy czy prawda wynik po 5 minutach. Mialam ostatni, chce isc na bete i pomyslalam a h...j nasikam po wyniku bedzie zbedny. No nie wiem cco myślicie?
Jest taki sam jak z rana i mówię Ci że to ciąża to nie 😂😂 idź na bete będzie jakaś wczesna beta :)

reklama
CA7B3E12-ADF3-44A3-897C-C5A3789DA498.jpeg

Żeby nie było że puchatymis od tygodnia wali dziennie testami a dzisiaj nie dodała … mąż uważa że mam tak zmienny nastrój i on TO CZUJE wiec muszę być w ciąży 😂 i na to stwierdzenie zapytałam czy człowiek śmierdzi ciążą 🙊😅😅 nic No trzeba troche rozładować to napięcie oczekiwania. Nawet suchymi żartami xdd

Zobacz załącznik 1395249

Żeby nie było że puchatymis od tygodnia wali dziennie testami a dzisiaj nie dodała … mąż uważa że mam tak zmienny nastrój i on TO CZUJE wiec muszę być w ciąży 😂 i na to stwierdzenie zapytałam czy człowiek śmierdzi ciążą 🙊😅😅 nic No trzeba troche rozładować to napięcie oczekiwania. Nawet suchymi żartami xdd
Generalnie żeby mieć objawy ciąży to trzeba mieć bete na takim poziomie, na którym kreski na teście nie budzą absolutnie żadnych wątpliwości.
Więc te objawy, które już masz nie mogą być objawami ciąży. Oczywiście to nie znaczy, że ta ciąża się nie pojawi, ale nie ma powodu żeby juz łączyć Twoje samopoczucie z potencjalną ciąża

Generalnie żeby mieć objawy ciąży to trzeba mieć bete na takim poziomie, na którym kreski na teście nie budzą absolutnie żadnych wątpliwości.
Więc te objawy, które już masz nie mogą być objawami ciąży. Oczywiście to nie znaczy, że ta ciąża się nie pojawi, ale nie ma powodu żeby juz łączyć Twoje samopoczucie z potencjalną ciąża
Wiesz to że mój mąż uważa ze mam nie znaczy że ja tak uważam. On po prostu chce i tyle 🤪 wiec sobie dodaje. Ja już mówiłam co dziś uważam, poszłam bo poszłam bez entuzjazmu

reklama
Do góry