reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
Mi to się nigdy nie uda mam wrażenie xD
Dochodzę do tych samych wniosków u siebie, ale dzięki Wam się jeszcze trzymam 🙂 a myslalas o IUI? Ja sie zaczynam zastanawiać póki jestem świeżo po HSG, ale naczytałam się ze wcale jakoś super łatwo nie jest zajsc nawet po IUI, więc mam mieszane uczucia. Planuje tez zmienić lekarza - zależy jak bardzo ta obecna mnie wkurzy na następnej wizycie.

Ostatnia edycja:
Dochodzę do tych samych wniosków u siebie, ale dzięki Wam się jeszcze trzymam 🙂 a myslalas o IUI? Ja sie zaczynam zastanawiać póki jestem świeżo po HSG, ale naczytałam się ze wcale jakoś super łatwo nie jest zajsc nawet po IUI, więc mam mieszane uczucia. Planuje tez zmienić lekarza - zależy jak bardzo ta obecna mnie wkurzy na następnej wizycie.
Tak, myślałam, ale właśnie słyszałam też, ze skuteczność marna i nie jestem przekonana. Narazie rzucam to w pieron i zaczynam żyć jak normalna osoba

Dziewczyny, u mnie wreszcie 1dc. W związku z tym, że zwieszam swoje wypociny w postaci starań o dziecko szukam następcy na tworzenie wątków miesiecznych xD zostaję normalnie na forum, ale narazie póki co nie będę się tak angażować :) ten wątek oczywiście dokończę, natomiast majowego nie będę już zakładać. Jeśli któraś ma ochotę - zapraszam :)
Jeśli bardzo Ci dokucza okres to pij sobie 3x2 tabletki Rutinoscorbin dziennie. Mój ginekolog mi to zalecał gdy miałam mocne miesiączki, z duża ilością skrzepów i bardzo się ze mnie lało. Teraz jak mam plamienia ( niedomoga) to plamienia sięgają nawet 18 dni. Gdy pije rutinoscorbin to plamienia ustają w ciągu 2/3 dni :) wiec polecam osobom, które rzeczywiście nienawidzą swojego okresu i chcą go naturalnie troszeczkę „skrócić” i żeby noe było tylu dolegliwości :)

Jeśli bardzo Ci dokucza okres to pij sobie 3x2 tabletki Rutinoscorbin dziennie. Mój ginekolog mi to zalecał gdy miałam mocne miesiączki, z duża ilością skrzepów i bardzo się ze mnie lało. Teraz jak mam plamienia ( niedomoga) to plamienia sięgają nawet 18 dni. Gdy pije rutinoscorbin to plamienia ustają w ciągu 2/3 dni :) wiec polecam osobom, które rzeczywiście nienawidzą swojego okresu i chcą go naturalnie troszeczkę „skrócić” i żeby noe było tylu dolegliwości :)
Ale mnie zaciekawiłaś, jest rutiboscorbin do picia? 🤔

Wiesz co ja okresy mam raczej takie zwykłe, coś poboli ale po ibuprofenie przechodzi jak ręką odjął :D

reklama
Do góry