L
Ladycarooo
Gość
urodziny!! Proszę o mnie wspomnieć w wątku majowym, że jestem królowąPrzypomnij motywy korony? .D
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
urodziny!! Proszę o mnie wspomnieć w wątku majowym, że jestem królowąPrzypomnij motywy korony? .D
Dochodzę do tych samych wniosków u siebie, ale dzięki Wam się jeszcze trzymam a myslalas o IUI? Ja sie zaczynam zastanawiać póki jestem świeżo po HSG, ale naczytałam się ze wcale jakoś super łatwo nie jest zajsc nawet po IUI, więc mam mieszane uczucia. Planuje tez zmienić lekarza - zależy jak bardzo ta obecna mnie wkurzy na następnej wizycie.Mi to się nigdy nie uda mam wrażenie xD
Tak, myślałam, ale właśnie słyszałam też, ze skuteczność marna i nie jestem przekonana. Narazie rzucam to w pieron i zaczynam żyć jak normalna osobaDochodzę do tych samych wniosków u siebie, ale dzięki Wam się jeszcze trzymam a myslalas o IUI? Ja sie zaczynam zastanawiać póki jestem świeżo po HSG, ale naczytałam się ze wcale jakoś super łatwo nie jest zajsc nawet po IUI, więc mam mieszane uczucia. Planuje tez zmienić lekarza - zależy jak bardzo ta obecna mnie wkurzy na następnej wizycie.
Jeśli bardzo Ci dokucza okres to pij sobie 3x2 tabletki Rutinoscorbin dziennie. Mój ginekolog mi to zalecał gdy miałam mocne miesiączki, z duża ilością skrzepów i bardzo się ze mnie lało. Teraz jak mam plamienia ( niedomoga) to plamienia sięgają nawet 18 dni. Gdy pije rutinoscorbin to plamienia ustają w ciągu 2/3 dni wiec polecam osobom, które rzeczywiście nienawidzą swojego okresu i chcą go naturalnie troszeczkę „skrócić” i żeby noe było tylu dolegliwościDziewczyny, u mnie wreszcie 1dc. W związku z tym, że zwieszam swoje wypociny w postaci starań o dziecko szukam następcy na tworzenie wątków miesiecznych xD zostaję normalnie na forum, ale narazie póki co nie będę się tak angażować ten wątek oczywiście dokończę, natomiast majowego nie będę już zakładać. Jeśli któraś ma ochotę - zapraszam
Ale mnie zaciekawiłaś, jest rutiboscorbin do picia?Jeśli bardzo Ci dokucza okres to pij sobie 3x2 tabletki Rutinoscorbin dziennie. Mój ginekolog mi to zalecał gdy miałam mocne miesiączki, z duża ilością skrzepów i bardzo się ze mnie lało. Teraz jak mam plamienia ( niedomoga) to plamienia sięgają nawet 18 dni. Gdy pije rutinoscorbin to plamienia ustają w ciągu 2/3 dni wiec polecam osobom, które rzeczywiście nienawidzą swojego okresu i chcą go naturalnie troszeczkę „skrócić” i żeby noe było tylu dolegliwości
Wiesz co ja okresy mam raczej takie zwykłe, coś poboli ale po ibuprofenie przechodzi jak ręką odjąłJeśli bardzo Ci dokucza okres to pij sobie 3x2 tabletki Rutinoscorbin dziennie. Mój ginekolog mi to zalecał gdy miałam mocne miesiączki, z duża ilością skrzepów i bardzo się ze mnie lało. Teraz jak mam plamienia ( niedomoga) to plamienia sięgają nawet 18 dni. Gdy pije rutinoscorbin to plamienia ustają w ciągu 2/3 dni wiec polecam osobom, które rzeczywiście nienawidzą swojego okresu i chcą go naturalnie troszeczkę „skrócić” i żeby noe było tylu dolegliwości
ale po Tobie ja przejmujęurodziny!! Proszę o mnie wspomnieć w wątku majowym, że jestem królową
Ty, a jak wrócę w lipcu to oddasz mi zaszczyty czy chcesz je zachować? xDMogę przejąć
jej już nie będzie, na ciążowy pójdzieTy, a jak wrócę w lipcu to oddasz mi zaszczyty czy chcesz je zachować? xD