MartaMarkry
Fanka BB :)
9 dpoA przypomnij ile dpo?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
9 dpoA przypomnij ile dpo?
na razie zadzwonię porozmawiać bo to taki w porządku lekarz i będę miała pogląd dwóch stron, ale pewnie powtórzę w czwartek, bylebym umiała go zinterpretować :xKurka tu Ci nie odpowiem bo nie mam doświadczenia. Ale jak spoko to może się uda
Ja sprawdzałam 11dpo wiec zawsze to 2 dni różnicy9 dpo
Jeśli wzrośnie i nie będzie plamień to będziesz mogła czekać spokojnie do 13stego tak jak chciał lekarzna razie zadzwonię porozmawiać bo to taki w porządku lekarz i będę miała pogląd dwóch stron, ale pewnie powtórzę w czwartek, bylebym umiała go zinterpretować :x
dziękuje, zrobię jak mówisz czwartek na szczescie lada dzień.Ja sprawdzałam 11dpo wiec zawsze to 2 dni różnicy
Jeśli wzrośnie i nie będzie plamień to będziesz mogła czekać spokojnie do 13stego tak jak chciał lekarz
jak długie masz cykle? Na zdjęciu kresce trochę brakuje, ale nie wykluczałabym ze był peak. Możliwe, ze 1.04 wieczorem test był wyraźniejszy.Myślicie, ze owulacja jednak była? To 12 dzień cyklu…
normalnie mam cykle 29 dni, ale to pierwszy cykl po poronieniu wiec wszystko mogło się poprzesuwać.jak długie masz cykle? Na zdjęciu kresce trochę brakuje, ale nie wykluczałabym ze był peak. Możliwe, ze 1.04 wieczorem test był wyraźniejszy.
hmmm mogłoby się zgadzać. Peak w 12 dc, owu (24-36h później) 13/14 dc. Ja bym obstawiała peak. A zaobserwowałaś śluz płodny np?normalnie mam cykle 29 dni, ale to pierwszy cykl po poronieniu wiec wszystko mogło się poprzesuwać.
właśnie z tą obserwacja coś ostatnio ciężko. Wydaje mi się ze najlepszy śluz (jak to brzmi) był właśnie koło tego 12 dc.hmmm mogłoby się zgadzać. Peak w 12 dc, owu (24-36h później) 13/14 dc. Ja bym obstawiała peak. A zaobserwowałaś śluz płodny np?