reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

my faje już dawno rzuciliśmy przed staraniami, a piwko stary ogranicza, ale nie z powodu starań, a z powodu powiększającego się brzucha 🤣 Bo ewidentnie coś jest nie tak, że jemu brzuch zaczął rosnąć, a mi nie 😂
Ja nie pale, nawet nigdy w życiu jie spróbowałam 🤣 ale mój niestety tak i ciężko mu idzie to rzucanie 🤨

reklama
Dziewczyny
Miesiączka w sobotę a mnie od kilku dni mdli tak do 10 i potem od ok 17do nocy
Boli mnie jak nigdy głowa i brzuch, i do tego kręci mi się w głowie aż czarne plamki się robią. Powiem szczerze że nigdy tak nie miałam przed miesiączką.
Robiłam test w niedzielę No ale oczywiste że biel (ja widziałam cień cienia) ale wczoraj robiłam kolejny i to samo, biel (dla mnie cień cienia taki sam jak w niedzielę)
Nie możliwe żeby była ciąża bo coś by wyszło prawda? Ja już nie wiem co myśleć...

Ciąża możliwa jak zawsze przed okresem, ale objawy na pewno nie są ciążowe skoro testy jest negatywny
Dziewczyny
Miesiączka w sobotę a mnie od kilku dni mdli tak do 10 i potem od ok 17do nocy
Boli mnie jak nigdy głowa i brzuch, i do tego kręci mi się w głowie aż czarne plamki się robią. Powiem szczerze że nigdy tak nie miałam przed miesiączką.
Robiłam test w niedzielę No ale oczywiste że biel (ja widziałam cień cienia) ale wczoraj robiłam kolejny i to samo, biel (dla mnie cień cienia taki sam jak w niedzielę)
Nie możliwe żeby była ciąża bo coś by wyszło prawda? Ja już nie wiem co myśleć...

Poproszę o wpisanie na 26 kwietnia ;) ale wszystko może się zweryfikować po monitoringu bo w tym cyklu mam większa dawkę clo i może będą dziady szybciej rosły - o ile w ogóle będą 😂

reklama
E01F421C-4B13-49E8-A28A-52A0779012D8.jpeg

Kobietki czy tutaj zaczyna coś nieśmiało przebijać czy już po prostu wszędzie widzę cienie?

Do góry