reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

Ja zrobie w przyszły piątek 3 dni przed następna wizyta by było na świeżo. Już się boję bakterii w moczu pewnie będzie - bardzo liczne. Z resztą to nie reguła raz miałam mało a w posiewie wyszła e coli. Mi ginekolog pozwolił raz na jakiś czas wziąść furagine jak będzie mi doskwierac ból pecherza. Codziennie oczywiście nie. Zurawit urosept itp jasne że można. Dwa razy już furagine brałam. Na razie mam lajcik ból mnie opuścił choć bakterie na bank są a sok z żurawiny jak już pisałam tak podrażnia mi pęcherz że umieram po tym. Wylałam do zlewu. Dziewczyny moja 7 latka już zakatarzona, siedzimy w domu i nam się tak nudzi że zaraz oszalejemy. Byłam dziś po arbuza tak mi się go chciało że wciaglam połowę tego mini a potem żałowałam bo źle mi było haha

reklama
A ogólnie jak się czujecie?
U mnie prócz bolących piersi nie dzieje się nic.... Zupełnie nic....
Gdyby nie fakt, że byłam u ginekologa, który zrobił mi usg to chyba bym nie uwierzyła, że jestem w ciąży...
Ja od początku zero objawów ciąży, nawet piersi mnie nie bolą, no dosłownie nic. Mimo tego że tydzień temu miałam wizytę i powinnam być spokojnieksza bo usłyszałam serduszko i byłam spokojna ale tylko jeden dzień, ta bezobjawowa ciąża mnie wykończy psychiczne bo tak się denerwuje że jest coś nie tak

Ja mam codziennie rano i wieczorami silne mdłości, czasem też w ciągu dnia. :( W pierwszej ciąży miałam jeszcze bardziej ekstremalne, bo niemalże nic nie mogłam jeść. No i piersi pobolewają, ale to już nie tak uporczywe... Oczywiście też znowu zaparcia. :D Poza tym leczę się z infekcji, lekarz przepisał mi globulki i dopiero cytologia w październiku...

Trzymam kciuki za wizytujące i witam nowe babeczki. :D

Ja od początku zero objawów ciąży, nawet piersi mnie nie bolą, no dosłownie nic. Mimo tego że tydzień temu miałam wizytę i powinnam być spokojnieksza bo usłyszałam serduszko i byłam spokojna ale tylko jeden dzień, ta bezobjawowa ciąża mnie wykończy psychiczne bo tak się denerwuje że jest coś nie tak
ja w poprzedniej ciazy tak mialam, zero objawow, ciagle sie denerwowalam, ze cos nie tak ;)
a juz dwa latka skonczyl synek :)
sprobuj sie cieszyc ;)

reklama
Do góry