Asienkaa23
Fanka BB :)
Lozeczko jest obnizone tylko ze materac jest wlozony.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba jestes niepowazna. Lozeczko jest obnizone jak siega do szyi/glowy.Lozeczko jest obnizone tylko ze materac jest wlozony.
Lozeczko faktycznie jest na srednim poziomie bo synek nie stawal jak dotad. Dzis po pracy obnizy jak ma byc .@Asienkaa23 niech popatrzmy koniecznie, przerabiałam kilka łóżeczek i każde miały 3 poziomy. A skad jesteś? Może gdzieś niedaleko siebie mieszkamy to może udało by się spotkać na kawę.
Z malopolski jestem a Ty?@Asienkaa23 niech popatrzmy koniecznie, przerabiałam kilka łóżeczek i każde miały 3 poziomy. A skad jesteś? Może gdzieś niedaleko siebie mieszkamy to może udało by się spotkać na kawę.
W podobnym wieku nawet jestesmy bo ja za miesiac 25lat koncze.@Asienkaa23 niech popatrzmy koniecznie, przerabiałam kilka łóżeczek i każde miały 3 poziomy. A skad jesteś? Może gdzieś niedaleko siebie mieszkamy to może udało by się spotkać na kawę.