reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

Hej, a co lekarz mówi? Ja też czekam choć termin za tydz Ale lekarz wyslal mnie na badania do szpitala by zdecydowali o ewentualnym wywołaniu że względu na duże dziecko. Niestety nie będą tego robić i mam czekać.. stresuje się że nie urodze A z każdym dniem dzidzia coraz wieksza:( zero objawów..
Trzymam kciuki:) to Twoje pierwsze?

To moj drugi dzidzius:) Syn tez nie spieszyl sie i wywolywali porod 11 dni po terminie. A teraz jezdze do szpitala na kontrolne ktg.

reklama
@KasiaL90 już bliżej niż dalej. Ja już prawie miesiąc po porodzie i już mi się tęskni za brzuszkiem. [emoji16]

Nie ukrywam ze czas w ciazy jest latwiejszy, chociazby organizacyjnie niz po. Ale z drugiej strony chcialoby sie juz zobaczyc dzidziusia:) A wiesz... Jak tak bardzo Ci sie teskni za brzuszkiem to jak juz wykurujesz sie warto pomyslec o rodzenstwie dla maluszka:)

Czy wasze dzieciaczki też tak szaleją na końcówce? Właśnie doświadczyłam dosyć agresywnego zachowania mojego synka. Zaczął kopać, rozpychać się mocno i burczy. Podejrzewam, że wody pije i dostanie jak zwykle czkawkę.

To czekanie mnie dobija. Mały coś nie chce się przywitać. Jutro wizyta i ktg. Może będą skurcze albo jakieś rozwarcie, liczę na to chociaż się boję.

To czekanie mnie dobija. Mały coś nie chce się przywitać. Jutro wizyta i ktg. Może będą skurcze albo jakieś rozwarcie, liczę na to chociaż się boję.
Daj znać co Ci powie lekarz i jaki masz dalej plan? Ja w sobotę jadę do szpitala, zobaczymy co mi powiedzą i czy mnie przyjmą bo mój lekarz już 3 tyg temu się że mną pożegnał
...

reklama
Daj znać co Ci powie lekarz i jaki masz dalej plan? Ja w sobotę jadę do szpitala, zobaczymy co mi powiedzą i czy mnie przyjmą bo mój lekarz już 3 tyg temu się że mną pożegnał
...
Oczywiście dam znać. Miejmy nadzieję, że do końca kwietnia się coś wydarzy i przytulimy nasze dzieciaczki w końcu. Dobijające jest również to, że majowe niektóre już są po... Ja od 37tc jeżdżę co tydzień na wizytę i zawsze usg robi i bada ginekologicznie, rękę wkłada i maca szyjkę i główkę dziecka. Jutro też będzie tak.

Do góry