@LMax tez mialam stracha, ze moze to luszczuca, ale luszczyca wyglada inaczej i ma podloze genetyczne, tak przynajmiej twierdzi moj rodzinny...kiedy czytam o objawiach lupiezu G to wszystko mi sie zgadza....jak narazie wapno i mydlo bialy jelen,a w poniedzialek do rodzinnego po skierowanie do dermatologa...
@Mama1991@ tak teraz juz zero stresu, przez te dwa dni wyczerpalam 70% z limitu na stres ciazowy, zostawie troche na pozniej...Tobie tez zycze swietnych wynikow i zero stresu...z doswiadczenia i opinii wielu mam wiem, ze polowkowe usg to najwazniejsze usg, ale malo ktory lekarz potrafi w 100% poprawnie je wykonac....Duzo zalezy tez od charakteru malenstwa
@Annawr @Fenika29 dziekuje dziewczyny
Ze wzgldu na spore zylaki ktorych mam duzo i sa ogromne ginekolog zalecil mi magnez 3razy po 2 tabletki i tabletki Cyclo3fort 3 razy po 1 w ulotce jest wzmianka, ze w celach ostroznosci nalezy unikac przyjmowania leku w ciazy, ale dwoch ginekologow powiedzialo mi ze jest to lek bezpieczny w ciazy wiec chyba moge im ufac. Odnosnie magnezu czy spotkalyscie sie z takim dawkowaniem
boje sie, ze zaczne przyciagac żelazo i stal