Dagi89
Fanka BB :)
I to jest najgorsze ;/ tez poszłam powiedziałam co jest zobaczył zapisał maść przeciwbólowa wizyta trwała max 5 min wiec mowie mu jeszcze o jednej sprawie a on ze musze umówić się na kolejną wizyty ;/ nie lubię mogę GP ;/Laski sliczne brzuszki [emoji4]
Wczoraj w nocy i w ciagu dnia bolal mine w dolnej czesci brzuch troche sie tym martwilam wiec zadzwonilam do GP umowilam wizyte na 15.40 i poszlam. Doktorce [emoji68] wyjasnilam, ze jestem u niej z trzech powodow 1.bolacy brzuch 2. Uciazliwe mdlosci, ktore dokuczaja mi caly dzien 3. Wyskoczylo mi cos na palcu wskazujacym u lewej reki ,co robi sie wieksze i boli. Pani doktor zapytala mnie co jest dla mnie najwazniejsze z tych trzech rzeczy ,ktore wymienilam bo na wizyte mamy tylko 10 minut no to jej powiedzialam ,ze bol brzucha i mdlosci. Po czym pani dok zbadala mi brzuch mowiac ,ze jest wszystko ok i jak boli to mam brac paracetamol bo jest bezpieczny w ciazy [emoji14] . I wtedy szanowna pani doktor stanela przy lusterku w gabinecie i zaczela poprawiac sobie wlosy, tzn odpiela spinke, przeczesala wlosy zwinela w koka i zapiela spowrotem. W tym czasie chcial mnie trafic szlak! Nie miala czasu na obejrzenie wszystkich trzech rzeczy,z ktorymi przyszlam, ale miala czas na czesanie wlosow [emoji34]
Na moje mdlosci dala mi cyclizine 50 mg i tu jest moje pytanie skierowane do Was: czy slyszalyscie cos o tym leku ?
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie miałam doczynienie z tym lekiem ale kojarzy mi się jego nazwa na którymś forum dziewczyny go brały tylko teraz mnie zabij a ja dalej nie będę wiedziała na którym [emoji50][emoji50]
Brzuch przestał boleć? Jest lepiej? Nie forsujesz się czasami w dzień? :*