reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Dzień dobry[emoji5] córcia nie była łaskawa i już wstała o 7[emoji32]
Piękne macie brzuszki dziewczyny - w ogóle jakie wy zgrabne jesteście[emoji5]

Mi to poza brzuchem (duży na 5miesiąc [emoji50] ) to już poszło w uda i tylek[emoji35] w cycki też ale z tego z jednej strony się cieszę a z drugiej martwię co z nich zostanie po karmieniu[emoji12] mam już 3kg na plusie [emoji32]
Ech... dla tej mojej fasolki mogę się nawet kulac[emoji23] [emoji177]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry[emoji5] córcia nie była łaskawa i już wstała o 7[emoji32]
Piękne macie brzuszki dziewczyny - w ogóle jakie wy zgrabne jesteście[emoji5]

Mi to poza brzuchem (duży na 5miesiąc [emoji50] ) to już poszło w uda i tylek[emoji35] w cycki też ale z tego z jednej strony się cieszę a z drugiej martwię co z nich zostanie po karmieniu[emoji12] mam już 3kg na plusie [emoji32]
Ech... dla tej mojej fasolki mogę się nawet kulac[emoji23] [emoji177]

mnie tez w uda szlo pierwszym razem (mam piekne rozstepy) i teraz tez idzie....:(

hej dziewczyny ;)
Stosujecie jakieś kremy na rozstępy? może macie coś do polecenia?
Podobno często córki przechodzą podobnie ciąże jak matki. Dla tych które to już kolejne dziecko: to prawda, że tak jest?
Moja mama w ciąży ciągle jadła i przytyła ok.25 kg więc aż się boję jak to będzie u mnie wyglądać :)
pozdrawiam! :)

Laski sliczne brzuszki [emoji4]
Wczoraj w nocy i w ciagu dnia bolal mine w dolnej czesci brzuch troche sie tym martwilam wiec zadzwonilam do GP umowilam wizyte na 15.40 i poszlam. Doktorce [emoji68]‍⚕️ wyjasnilam, ze jestem u niej z trzech powodow 1.bolacy brzuch 2. Uciazliwe mdlosci, ktore dokuczaja mi caly dzien 3. Wyskoczylo mi cos na palcu wskazujacym u lewej reki ,co robi sie wieksze i boli. Pani doktor zapytala mnie co jest dla mnie najwazniejsze z tych trzech rzeczy ,ktore wymienilam bo na wizyte mamy tylko 10 minut no to jej powiedzialam ,ze bol brzucha i mdlosci. Po czym pani dok zbadala mi brzuch mowiac ,ze jest wszystko ok i jak boli to mam brac paracetamol bo jest bezpieczny w ciazy [emoji14] . I wtedy szanowna pani doktor stanela przy lusterku w gabinecie i zaczela poprawiac sobie wlosy, tzn odpiela spinke, przeczesala wlosy zwinela w koka i zapiela spowrotem. W tym czasie chcial mnie trafic szlak! Nie miala czasu na obejrzenie wszystkich trzech rzeczy,z ktorymi przyszlam, ale miala czas na czesanie wlosow [emoji34]
Na moje mdlosci dala mi cyclizine 50 mg i tu jest moje pytanie skierowane do Was: czy slyszalyscie cos o tym leku ?

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
mnie pi karmieniu nic mie zostalo z biustu -jeszcze mniejszy niz przed ciaza jakies 75b mi zostalo...;)
No właśnie po pierwszej ciąży to była tragedia a tak dużych jak teraz nie miałam nawet jak już było mleko[emoji32]
Laski sliczne brzuszki [emoji4]
Wczoraj w nocy i w ciagu dnia bolal mine w dolnej czesci brzuch troche sie tym martwilam wiec zadzwonilam do GP umowilam wizyte na 15.40 i poszlam. Doktorce [emoji68]‍⚕️ wyjasnilam, ze jestem u niej z trzech powodow 1.bolacy brzuch 2. Uciazliwe mdlosci, ktore dokuczaja mi caly dzien 3. Wyskoczylo mi cos na palcu wskazujacym u lewej reki ,co robi sie wieksze i boli. Pani doktor zapytala mnie co jest dla mnie najwazniejsze z tych trzech rzeczy ,ktore wymienilam bo na wizyte mamy tylko 10 minut no to jej powiedzialam ,ze bol brzucha i mdlosci. Po czym pani dok zbadala mi brzuch mowiac ,ze jest wszystko ok i jak boli to mam brac paracetamol bo jest bezpieczny w ciazy [emoji14] . I wtedy szanowna pani doktor stanela przy lusterku w gabinecie i zaczela poprawiac sobie wlosy, tzn odpiela spinke, przeczesala wlosy zwinela w koka i zapiela spowrotem. W tym czasie chcial mnie trafic szlak! Nie miala czasu na obejrzenie wszystkich trzech rzeczy,z ktorymi przyszlam, ale miala czas na czesanie wlosow [emoji34]
Na moje mdlosci dala mi cyclizine 50 mg i tu jest moje pytanie skierowane do Was: czy slyszalyscie cos o tym leku ?

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze...też bym się wkurzyła[emoji35] co to za lekarz dla którego najważniejsza jest fryzura....
Niestety ja o tym leku nic nie słyszałam.

Do góry