reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Hej Dziewczyny przepraszam,że was zaniedbywałam tak długo ale sporo się działo u mnie.Aguska 11 w pierwszej ciąży nie mogłam współżyć w tej tez nie.Ale o tym nie myślałam nawet bo martwiłam się o dziecko.
Miałam mieć wizytę 11.09. niestety od kilku dni boli mnie bardziej brzuch wizytę mam przełożona na jutro.Z nerwów nie mogę sobie poradzić tym bardziej, że w tamtym tygodniu nie brakowało mi emocji z powodu śmierci babci.Bardzo to przeżyłam martwię się teraz czy to nie ma wpływu na obecną sytuację.Nie wiem jak wytrzymam do jutra
Wyrazy współczucia z powodu babci. Z maluszkiem bedzie wszystko w porządku trzymam mocno kciuki :*

reklama
Ja jutro idę do lekarza na prywatną wizytę aby potwierdzić ciąże i może uda się zobaczyć maluszka. Na serduszko jeszcze nie liczę ale to różnie bywa. według om to mamy 6 tydzień (5+5). Dzisiaj byłam prawie cały dzień z mała na spacerze korzystałyśmy z pogody. Współżyłam z mężem ale jakoś mnie to nie kręciło mam nadzieję, że to się zmieni. Bardziej dokuczają mi zawroty głowy i duszności.

Coraz nas tutaj wiecej :) .. Ciezko z wszystkimi postami nadarzyc..
Jesli chodzi o " zbliżenia" z moim mężem to od czasu ciąży przezywamy mocna fascynacje sobą, ciężko nam sie od siebie oderwac ... To chyba przez to ze w czasie ciąży wiecej krwi dopływa do strategicznych części naszego ciała;).
Mam pytanko :
Czy wiecie moze jak wyglądają kąpiele w ciąży?
Ja uwielbiam leżeć w cieplej wodzie z babelkami, to bardzo mnie relaksuje, ale slyszalam, ze nie jest to dobre dla rozwoju malenstwa, wiec obecnie pozegnalam sie z wanna. A wy dziewczyny co myslicie w tym temacie?

Jeśli chodzi o kąpiel to marzy mi się ale to tylko marzenie bo mamy brodzik :( Moja położna raczej w poprzedniej ciąży odradzała więc nie wiem, chociaż sa różne opinie na ten temat .

Ja preferuję prysznic. Kąpiel zrobiłam kiedyś dwukrotnie przed samym rozwiązaniem w celu złagodzenia bólu związanego ze skurczami.

Dziewczyny. Nieśmiało przypominam że powstał nowy wątek: kalendarium. Wszystkie te które chcą podzielić się swoimi datami wizyt, badań etc. zapraszam do umieszczania postów :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja preferuję prysznic. Kąpiel zrobiłam kiedyś dwukrotnie przed samym rozwiązaniem w celu złagodzenia bólu związanego ze skurczami.

Dziewczyny. Nieśmiało przypominam że powstał nowy wątek: kalendarium. Wszystkie te które chcą podzielić się swoimi datami wizyt, badań etc. zapraszam do umieszczania postów :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje za przypomnienie, nie mialam pojęcia, ze takowy istnieje :)

reklama
Hejo. Dostałam termin na 29 kwietnia wiec sie do was zaliczę.
A mam pytanie czy kończynie kp będąc w drugiej ciąży ? Mi lekarka kazała i tak zrobiłam ale sie zastanawiam czy nie jest zbyt zapobiegliwa bowiem ze generalnie mozna karmić w ciąży

Do góry