reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

witam,
ja już od 7 rano na nogach i w ciągłym rozjeździe. Byłam odwieź Doti do przedszkola, z mamą na zakupach i dopiero teraz coś się położyłam. Odkąd wstałam to tak strasznie mnie w krzyżach boli że ledwo chodzę i nie wiem od czego:no: może maleństwo się tak poobracało.....albo po wczorajszej wizycie.....
idę was nadrobić w czytaniu :tak:. Odpiszę później.

reklama
Witam
Bakteria , Tosia - już jest o wiele lepiej. Jak narazie nie mam skórczy tylko boli mnie głowa i skóra na brzuchu ( te zakwasy powodują że jak oddycham to też troche boli) a mała dziś sobie pływa no kopie jak nie wiem :) To silna i duża dziewczynka w tamtym tygodniu miała 3400 to dziś pewnie więcej. Jak dziś mnie te skorcze złapią to dzwonie do gina może odbierze już.
Tylko zastanawiam się co z tą głową czy to od pogody czy jakieś chorubsko mnie chwyta.
Dziewczyny z tym spaniem to jest masakra chyba każda z nas ma przeboje w nocy mi dochodzi sąsiadka :) chyba Felidae byś ją zabiła :) postanowiła sobie że o 24 lub 1 w nocy że będzie nas budzić i włącza i wyłącza para razy radio a potem idzie spać i koniec.

fel współczuję dzisiejszej nocy,może dzisiejsza będzie o niebo lepsza, super stoliczek :-)
pscolka współczuję kurzu i ciągłego sprzątania, teściowa chyba z tym remontem (przepraszam za określenie) upadła na głowę
zibka nie ćwiczę, ale podobno warto (chroni to podobno przed rozcinaniem krocza)
moncia 3mam kciuki za wizytę,daj znaćjak będziesz po :-)
co do snu to ja odpukać dopiero teraz przesypiam w miarę całą noc - wcześniej spałam tylko po 3-4 godz a chodziłam spać koło 8-9 wieczór

co do złości to ja też bardzo łatwo się denerwuję, szczególnie na Doti - ona chyba czuje że coraz bliżej rozwiązania i czuje się zagrożona, daje nieraz tak popalić że dostaje w końcu po tyłku bo ja już sił i nerwów nie mam:eek:.Do M też. Wczoraj dostał pustą butelką po pepsi w twarz z całej siły (nie chcący trafiłam bo na oślep rzucałam) bo od paru dni stoi i nie zamierzał wyrzucić "bo od sprzątania to ty jesteś a ja z pracy wracam zmęczony" :wściekła/y:no normalnie coś mnie wtedy trafiło :wściekła/y:no i dostał za swoje :sorry:

Od rana 3 strony zdążyłyście stworzyć. A z każdego postu: brak snu, bóle, rozważanie nad skurczami, sikanie... Ah my biedne.

Moje kostki po drzemce już mniej spuchnięte. Ciekawe na jak długo. Normalnie od wczoraj nie mogę sobie z opuchlizną poradzić. A do tego ciągnie mnie pod prawą piersią i to w każdej pozycji.

hej hej

My tez po wizycie..
Kochane co do wiosny to jeszcze 2 bite tygodnie i bedzie wiosna...musimy przeczekac:)
Tasia- pij duzo wody u mnie spuchniete paluchy jak cholera!!w ciagu 2 tygodni przytylam 3 kg:szok:ale wydaje mi sie ze to woda w organizmie .

U mnie skurczó brak ,ale napina mi sie lekko brzuch...

ja tak tylko na chwilę później wpadnę na dłuzej
Anezram Ty sobie zmierz ciśnienie i dzwoń do gina, jak wtedy mnie bolała głowa i szukałam różnych wiadomości w necie to wszędzie pisało że jak boli mocno głowa i do tego dochodzą jakieś mroczki w końcówce ciązy to nie zarty bo to może być zatrucie ciążowe, a masz jakieś zawroty głowy albo spuchlaś

No ja też niby piję. Samej wody 1,5l idzie dziennie. do tego jakaś zupka, herbata owocowa, sok. No ale widocznie organizm chce jeszcze.

lenka - no niby nie spuchłam. Ale głowa boli pomimo że zjadłam apap ale teraz tylko lekko. Wczoraj to chciałam do Was napisać ale nie byłam wstanie przeczytać co napisałyście. Cisnieni też mierzyłam miałam 140 na 71

reklama
Przyszedł wózek. Przednie koła piankowe, mimo że w aukcji napis jak byk „wszystkie koła pompowane i na łożyskach”. No ja się zabiję. Ani sił, ani chęci na kłótnie i odsyłanie, a piankowych NIE CHCIELIŚMY mieć. %#@))#U@)UO@
Normalnie i co teraz!?!?!
:wściekła/y:

Do góry