reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Anila,-a jaki to wózeczek jezeli mozna wiedzieć , bo jestem na etapie wózków... a wyglada ładnie.

Tasia- ale wielka, to razem z siostrą bedziecie na spacerki chodzić;-)

Hania- a Twój wózek lekki jest? jak pisałam wyżej , zamierzam coś zakupić i nie juz co:sorry:

Kasiek- ja mam stresa zresztą już to pisałam. Takie zapalenie jest chyba groźne dla takiego maluszka?Modlę się ,zeby te moje infekcje i leki które brałam lub biorę nie odbiły się na synku. Bardzo podoba mi się imię Twojej córki. U mnie dziewczynka też Dorotka byłaby najprawdopodobniej:tak:

Bishopka- Ty gdzie będziesz rodzić, chyba pisałaś ,ale zapomniałam:sorry:... Na klinikach?

Co do papieża, podoba mi sie ,ze wybrał takie imię:-p Wydaje się być skromnym, ciepłym człowiekiem. Oby zdrówko mu dopisywało jak najdłużej

reklama
hej kobitki :-)
Fajne wózeczki macie :tak:

Ja dziś mam w planie nieco poprasować, choć w sumie miałam do jutrzejszej wizyty jeszcze leżeć, ale myslę że jak na siedząco poprasuję trochę to nic się nie stanie ;-)
Ja ostatnio coś kipesko śpię w nocy, dziś obudziłam się o 4tej i już nie mogłam zasnąć :-(

satyna, ja mam leżeń do wizyty w przyszły czwartek, ale już nie mogęęęęęęęę. Brzuch wysoko, z czopem to nie wiem, czy odszedł, skurczy nie mam… no i motywacja do leżenia oklapła. Oczywiście generalnie siedzę lub nic specjalnego nie robię, ale po tylu tygodniach ma się dość. :sorry:
zwariuję z wózkiem, już nic nie wiem.

Pola 997-jak dla mnie jest lekki, a zwłaszcza w kierowaniu, gdyż wyjeździłam nim smyka megastore kilkakrotnie dookoła;) jak wiadomo pompowane koła trochę dodają jednak sprzedawcy z którymi rozmawiałam w krakowskich hurtowniach polecali ten wózek tutaj jest link i wszystkie jego parametry;) fajny jest też system montazu działa na klik klik;) a zastanawiałam sie jescze nad solarisem B;)
WÓZKI DZIECIĘCE UNIWERSALNE | LUCA | Sklep Internetowy AROSHOP wózki dziecięce marek BEBETTO, IZACCO, AROTEAM
;)

Witam dziewczyny
u mnie rano było -15 masakra teraz na szczęście -4.
Ja jakoś powoli zaczynam się czuć przeziębiona. Kurcze mam nadzieje że porodu nie będe mieć podczas grypy.
Tasia - gratuluje siostrze :)
Kiedyś słyszałam o takiej sytułacji dziewczyna kupiła same malutkie ciuszki bo mówiła że dokupi większe już jak będzie dziecko a tu dziecko urodziło się z wagą ponad 4 kg i długie.
Mieli duży problem bo szybko tatuś dokupował ubranko żeby odebrać maleństwo ze szpitala.
Anila - jak już pisałam kiedyś wózek świetny :) mam nadzieje że będzie Ci służył

o, też się czuję chora. Mam katar zatokowy, ale synek też się obudził z katarem = przywlókł wirusa lub bakterie z przedszkola. Tylko że jemu pewnie przejdzie za 2 dni, a ja tydzień będę miała bolący łeb i zatkany nos (mam problemy z zatokami) :confused2:

Bishopka - no widzisz, cieszę się, że poprawiłam humor:-D. No z tą menopauzą nie żartuję, bo mam już średnią ilość jajeczek, ale jak już teraz wiemy jak zabrać się do tematu (pewnie kolejna inseminacja) to powinno pójść szybciej niż 8 lat;-). Zaczniemy jak mały będzie miał rok z małym haczykiem, przynajmniej badania będę miała za free, bo już 35 na karku będzie. A moja (9 lat młodsza) siostra... już w wieku 23 miała dwójeczkę, teraz już nieco podchowaną, różnie to się w życiu układa:-D

Anrezam - może jak cię ciągnie do kwaśnego to organizm domaga się witaminy C, ja w ciąży aż kwiczę na widok kapusty kiszonej:-D

muro - takie szmery w sercu to pozostałość z życia płodowego, jakieś zastaweczki do końca się nie zamykają (ja tak mam), dlatego określa się, że są fizjologiczne

majga - Co do siusiaka - Są też książeczki o tych sprawach, może warto kupić?

Phel - wiesz jaki mam stosunek do podawania jakichkolwiek danych, tak więc ja za telefony dziękuję. Najprawdopodobniej poproszę męża, żeby Was poinformował przez BB;-). Mam też tablet, tylko nie wiem czy w szpitalu będzie jakaś sieć?:confused:

Zibka - ja na bank będę na BB po porodzie, bo to skarbnica wiedzy:-D

Tasia - no rozmiary siostrzenicy imponujące, a rodziła sn?

margot - my też od stycznia kończymy urządzanie mieszkania, a mieszkamy tu już 2,5 roku!! ale ciągle jest coś do zrobienia (tj. poprawienia po fachowcach, którzy to robili), to listwy zamontować, silikon uzupełnić, ostatnio nam próg odpadł, więc trzeba go przykleić - już mam dość myślenia o tym.

satyna - ja jak prasuję to siedzę na piłce - załatwiam od razu dwa w jednym:-D

Anrezam - jak moja siostra rodziła to nic nie mieli z ciuszków, bo po pierwsze że przed terminem, a po drugie moja mama myślała, że w szpitalu dadzą (bo za jej czasów tak było), a tam d***, musieli szybko biegać i kupować co popadło:-D

bakteria - mi na katar bakteryjny pomógł sinupret, dwa dni maksymalna dawka i spłynęło:tak:

reklama
Do góry