reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2013

Notka, kciuki za udane zakupy zaciśnięte

Phelania, no taksówkarze to znają najlepsze żarełko w Warszawie, a chinola bym zjadła, albo kebaba, albo zapiekankę...aaaaaaaaaaaaaa...chyba jestem głodna :szok: makaraon idę zrobić...salon prawie sprzątnięty...no i przemeblowany :-D

reklama
Miss- ciesze sie ze rodzimy na wiosne:) to człowiek w ruchu bedzie bo jak Alanka rodzialm w grudniu to sie siedzialo w domu a jak bylo ladnie to malutki spacerek i do domu:sorry2: Licze ze zgubie te KG ....dlatego trzeba byc dobrej mysli:-p

Dotkass- oj tak moj M ma fajne punkciki palce lizac...tylko on moze jesc i jesc i wcina naprawde duzo ma 190cm i wazy 80kg chce przytyc a nie moze poprostu ma taka przemiane materi i tego mu strasznie zazdroszcze...

Przyszedl tunel dla mlodego ide skladac:) zobaczymy czy mi sie zmiesci do mieszkania:-D poki młody spi mam chwilke zeby to złożyc:)

Phelania – też mam te ocieplane legginsy i są spoko, tylko kupiłam takie na 170 cm (i tyle mam), a czasem niestety podnoszą się ponad skarpetkę i wygląda to wieśniacko

Yoohoosek – ja mam te legginsy
GETRY LEGINSY LEGGINSY CIĄŻOWE ZIMOWE XXL 44 (2839456103) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Co do zwolnienia to dzisiaj słyszałam akurat będąc na pobraniu krwi, że zwolnienie można wystawić na 3 dni wstecz oraz od następnego dnia

Miss Cinname – gratuluję chłopaczków, będzie ciekawie, ale raz a dobrze:-D. U mnie też chłopaczek;-). Ciekawe jakiej płci byłoby to drugie gdyby przetrwał:dry:o

Zdrówka dla wszystkich. Ja myślałam, że dotrwam w zdrowiu do końca pracy (tj. do piątku), ale coś dzisiaj mnie gardło zaczyna boleć
:baffled:

Phelania aleś mi smaka na chińczyka narobiła! aż się z mężem po pracy w chińczyku umówiłam :-D i tak musimy podjechać na zakupy, ale już mi ślinka cieknie na myśl o chińczolu ;-);-)

no dobra ,okna pomyte, zaraz idę robić ciasto na pierniki a jutro pieczenie i lukrowanie jak ja to lubię

ściskam mocno

No ja prawie sie odrobilam , jeszcze mi Pizza została:) ale mnie plecy teraz bolą :-( Niom ale chinczyka to bym pozarla normalnie:-p chodzi za mną od jakiś 2 miesięcy a w mojej uroczej miejscowości niestety nie ma:wściekła/y: może mi ktoś przesłać na wynos:sorry2::-) Aaa i jeszcze ciasto na pierniki właśnie bede robić :)) dzięki za przypomnienie:happy2:

Phelania to Twój jak mój, może jeść a i tak nie przybiera...a ja??? jak kaczka w dupkę idzie :-D ale co tam lubię swoje murzyńskie kształty ;-):-D

Jejku zostawic Was na troche :szok:
Dziewczyny czy to nie za wczesnie,ze maluch obraca sie glowką w dól.Nie mam rozwarcia, szyjka tez ok,rodzic nie bede no ale oczywiscie bede sie znow stresowac,zeby czasem za wczesnie nie chcial wyjsc,a to dopiero 21 tc :-( Pewnie dlatego tak cisnie mnie na pęcherz i kosc ogonową.

reklama
Do góry