reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
miomaoo ostatnio leciał na tvn od razu przełączyłam, dla mnie tragedia, nie mogłam spać po nim chyba z tydzień czasu, to co tam się działo łuuuuuhuuuuuu brrrrrrr:szok:

Ja to horrory goniłam od małolata laleczka chuki, ferdy krugger itd Ale najwieksze wrażenie zrobil?Egzorcyzmy Emiliy Rose... strasznie wbił mi się w pamięć chociaż ostatnio przeżywalam film paranormal activity. Trzecią część musiała obejrzeć w dzień :)
Ja to oglądała wszystkie ale boję się tych bardziej realnych jak właśnie w/w

Ostatnia edycja:
Najbliżej mam do iza876 :laugh2: Ale super byłoby się spotkać i pogadać tak na żywo.

Ja horrorów się strasznie boję, chyba za bardzo u mnie działa wyobraźnia. Odkąd widziałam Blair Witch Project i Gothica to teraz każdy horror od razu przełączam :szok:

Alex - ja opłacam wizyty u lekarza, a badania wykonuję w dwóch innych prywatnych przychodniach tam gdzie ja mam z pracy i mąż ma z pracy na mnie abonament, czyli badania za free, a usg jeszcze gdzie indziej i udało się na NFZ. Skomplikowane to, ale jakoś trzeba kombinować:-D

aaa19
- zapytaj lekarza odn. tego brzucha, bo to może być skurcz, ale może też być po prostu rosnąca macica, która sama w sobie jest mięśniem, czyli jest mniej miękka niż np. mój wcześniejszy tłuszczyk na brzuchu:-D

Phelania
- ja mam badanie cukru zlecone na tydzień 21. A obawy odn. basenów po częśi uzasadnione, ja się zaraziłam e coli, pomimo tego, że woda była ozonowana, ale to w sanatorium w Kołobrzegu, gdzie wiele dzieci i starszych po prostu nie brało prysznica przed wejściem do basenu:baffled:. Leczyłam się z tego badziewia półtora roku

Ewafoto- gratuluję i zazdroszczę, ja jeszcze tydzień, ale ciężko jest. wczoraj wzięłam jeden dzień urlopu na odpoczynek. A w poniedziałek czeka mnie 9-cio godzinne spotkanie, już się zastanawiam jak wysiedzę...:baffled:

krolewnazmarcepana
- spróbuj może jakieś treściwsze napoje jak stałego pokarmu nie chce jeść, może jakieś szejki. Na niejadka mojej koleżanki podziałały koreczki. Zapychał się nimi jak chomik:-D. Nabijał sobie na wykałaczkę co mu podpasywało. Podejrzewam, że forma mu się spodobała bo kolorowo było na stole, no i decyzja należała do niego. A generalnie lekarz polecił im ...odpuścić, nie naciskać. Natan teraz ma 5 lat i waży chyba 15,5 kg, ale intelektualnie rozwija się super.

Pchełka - nie masz zachcianek, bo się zdrowo odżywiasz;-). A co do cupcakes - nie od razu Rzym zbudowano:-). Myślę, że niezależnie od formy samo ciasto będzie dobre, tak więc za łyżkę i do jedzenia

mandan - nie wiem czy normalne, ale ja też takie bóle mam i staram sie brać wolne jak je czuję

Dziewczyny ja dołączam do klubu samotnie spędzających andrzejki

miomaoo
- witaj i pisz spokojni:-De

ankzoc - też oglądam ten serial, ku niezadowoleniu mojego M:-D

Dziewczyny opowiem wam jaki sen mialam ostatniej nocy...Poniewaz zebralam juz pare zabawek z lamaze, a uwielbiam nimi czasami sie pobawic, poogladac itp....otoz snilo mi sie, ze bylam kierownikiem innowacyjnych zabawek dla noworodkow...nawet nazwa sie w tym snie pojawila -Zuba :)I robilismy wlasnie takie szeleszczace zabawki, firma byla slynna na caly swiat a ja taka dumna :szok:

reklama
Pscółka to zapraszamy na forumowe andrzejki :)
Pchła no widzisz już masz pomysł na biznes :)

Ostatnia edycja:
Do góry