reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2013

Anezram - podobno takie decyzje są najlepsze :) fajnie, cieszę się z Waszego mieszkanka :) to teraz szukaj inspiracji na meblowaniek chyba tego Ci zazdroszcze najbardziej. :)

Nef - dobry leń nie jest zły. ;)

Anila - gratulacje ząbka!!!

Ale Wam wszystkim zazdroszcze buszowania po IKEA... najbliższy w Poznaniu... (ale tam mnie ciągnie bardziej do M1:D)

Pscolka- wspolczuje marudzenia

Izik - slodka psinka :)

reklama
Smile – Co za wieści!!! cieszę się, że Franuś jest taki dzielny i że wszystko poszło po myśli lekarzy. I gratuluję fasolki!!! Teraz dbaj o siebie i o chłopaków! Będziesz miała wesoło w domu
Nef – zabawnie z tym parkieciarzem macie. Macie urwanie głowy, ale jeszcze chwilka i będziecie delektować się swoim domem
Margot, anila, wawka – ja też spacerowałam po ikei, tyle że w czwartek. Małą M wziął do bondolino i była mega szczęśliwa. Nie zasnęła, tylko cały czas oglądała. A my dla rozrywki pokazywaliśmy jej maskotki. Co chwilę nową ha ha Też kupiłam zabezpieczenia gniazdek, rogów, bramkę na drzwi, i zabawki (wózek z klockami drewnianymi MULA, i te „kubeczki”mula ), a po drodze wstąpiłam do sklepu medycznego i kupiłam piłkę do skakania dla małej – z wytrzymałością do 100 k g, czyli i ja się zmieszczę. Czyli prezenty pod choinkę dla niej już mam:-) Jeszcze tylko od dziadków muszę coś wymyślić. Myślę o kubku lovi 360 9m+ i o ubrankach...
Margot – jak to dają do obiadu słoiczki w IKEA???Nie słyszałam tego? ŻE niby takie małe puste czy jak? Za free? Ja herbatę dostałam
Anila – gratuluję ząbka! U mnie totalna cisza. Widzę że klub bezzębnych mi się wykrusza :-D
Fel -biedna, zapędzona, ale fajnie że zajrzałaś do nas:-D

wiosna no w krakowskim ikea jest tak, że bierzesz obiad dla siebie, a przy kasach leża słoiczki z obiadkami dla dzieci (firmy baby sun), które bierze się za darmo dla dziecka. a herbata i kawa od pon do pt z karta ikea family tez jest.
aaa no i ja też kupiłam wózek z klockami ;-) no i jeszcze taką z mula układankę krążków drewnianą, a kubeczki już dostał wcześniej i jestem w szoku jak taka zwykła rzecz może cieszyć, już od około 3 miesiąca ogląda każdy kubeczek, teraz jak się zaczął ruszać, to jak mu ucieknie kubeczek to go goni, albo wyjmuje jeden z drugiego. taka tania rzecz a tyle zabawy.
a no i też różne zabezpieczenia na meble pokupowaliśmy ;-)
izik ale piękny psiak! pozazdrościć, chociaż obowiązków trochę dojdzie :)
anezram sprawy kredytowe to niezły stres, ale na pewno wszystko będzie ok ;-)

anka - dzisiaj nawet na basenie płakał, a to jest coś co onuwielbia, więc muszą mu mocno te ząbki dokuczać:-(
Kurcze dziewczyny taką mi zrobiłyście ochotę na IKEA,:-D a jamam jakie 30 km przez miasto wrrr... Nie wiem jak podejść M, żeby się zgodził.

Witam w sobotę,

a u nas Ikea nie wypaliła. Rodzice moi przyjeżdżają dziś a nie jutro no i tak jakoś wyszło. Może jutro się udam

A nas sukces. Michalina usiadła sama :-D Trochę spokoju mam bo już mi się znudziło pilnowanie i przytrzymywanie przy wstawaniu.

Izik: piesio słodki. Też takiego chcę. Ale niestety mój M nie lubi zwierząt.

Anezram: my też kupowaliśmy mieszkanie tak jak wy na wariata. Decyzja w jeden dzień, kasy na styk a nawet zabrakło i karta kredytowa poszła w ruch. Dwa lata spłacaliśmy zadłużenie :-D Miesiąc mieszkaliśmy bez kuchni, dwa tygodnie spaliśmy na dmuchanym materacu. To były czasy.

Nadrobilam
Smile ale wiesci gratulacje i zdrowka dla Frania
Amezram gratuluje zakupu
Wawka to odpoczniesz sobie
Fajnie ze macie ikea blisko ja mam najblizsze w krk 250km tylko nigdy nie bylam nawet
U nas tez jest zabek pierwszy jutro pewno drugi bedzie bo ida jednakowo a pod palcem czuje jeden tylko ktora strona nie wiem bo mi zagladnac nie da gadzinka :-)

reklama
wawka - to ja jaszcze lepiej. jak się wprowadziłam to przeztydzień nie miałam paneli (poza salonem), kuchnię miałam po 2,5 miesiącach,podobnie lodówkę, ale na szczęście to zima była więc wystawiałam na balkon, a łóżko miałam po roku:-D Pierwszy pokój jaki umeblowałam, to był pokój na wynajem. Jeszcze wtedy o tablicy nie słyszałam, więc kupiłam wszystko nówki:eek:.

Do góry