reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Anezram - podobno takie decyzje są najlepsze :) fajnie, cieszę się z Waszego mieszkanka :) to teraz szukaj inspiracji na meblowaniek chyba tego Ci zazdroszcze najbardziej. :)

Nef - dobry leń nie jest zły. ;)

Anila - gratulacje ząbka!!!

Ale Wam wszystkim zazdroszcze buszowania po IKEA... najbliższy w Poznaniu... (ale tam mnie ciągnie bardziej do M1:D)

Pscolka- wspolczuje marudzenia

Izik - slodka psinka :)

reklama
Smile – Co za wieści!!! cieszę się, że Franuś jest taki dzielny i że wszystko poszło po myśli lekarzy. I gratuluję fasolki!!! Teraz dbaj o siebie i o chłopaków! Będziesz miała wesoło w domu
Nef – zabawnie z tym parkieciarzem macie. Macie urwanie głowy, ale jeszcze chwilka i będziecie delektować się swoim domem
Margot, anila, wawka – ja też spacerowałam po ikei, tyle że w czwartek. Małą M wziął do bondolino i była mega szczęśliwa. Nie zasnęła, tylko cały czas oglądała. A my dla rozrywki pokazywaliśmy jej maskotki. Co chwilę nową ha ha Też kupiłam zabezpieczenia gniazdek, rogów, bramkę na drzwi, i zabawki (wózek z klockami drewnianymi MULA, i te „kubeczki”mula ), a po drodze wstąpiłam do sklepu medycznego i kupiłam piłkę do skakania dla małej – z wytrzymałością do 100 k g, czyli i ja się zmieszczę. Czyli prezenty pod choinkę dla niej już mam:-) Jeszcze tylko od dziadków muszę coś wymyślić. Myślę o kubku lovi 360 9m+ i o ubrankach...
Margot – jak to dają do obiadu słoiczki w IKEA???Nie słyszałam tego? ŻE niby takie małe puste czy jak? Za free? Ja herbatę dostałam
Anila – gratuluję ząbka! U mnie totalna cisza. Widzę że klub bezzębnych mi się wykrusza :-D
Fel -biedna, zapędzona, ale fajnie że zajrzałaś do nas:-D

wiosna no w krakowskim ikea jest tak, że bierzesz obiad dla siebie, a przy kasach leża słoiczki z obiadkami dla dzieci (firmy baby sun), które bierze się za darmo dla dziecka. a herbata i kawa od pon do pt z karta ikea family tez jest.
aaa no i ja też kupiłam wózek z klockami ;-) no i jeszcze taką z mula układankę krążków drewnianą, a kubeczki już dostał wcześniej i jestem w szoku jak taka zwykła rzecz może cieszyć, już od około 3 miesiąca ogląda każdy kubeczek, teraz jak się zaczął ruszać, to jak mu ucieknie kubeczek to go goni, albo wyjmuje jeden z drugiego. taka tania rzecz a tyle zabawy.
a no i też różne zabezpieczenia na meble pokupowaliśmy ;-)
izik ale piękny psiak! pozazdrościć, chociaż obowiązków trochę dojdzie :)
anezram sprawy kredytowe to niezły stres, ale na pewno wszystko będzie ok ;-)

anka - dzisiaj nawet na basenie płakał, a to jest coś co onuwielbia, więc muszą mu mocno te ząbki dokuczać:-(
Kurcze dziewczyny taką mi zrobiłyście ochotę na IKEA,:-D a jamam jakie 30 km przez miasto wrrr... Nie wiem jak podejść M, żeby się zgodził.

Witam w sobotę,

a u nas Ikea nie wypaliła. Rodzice moi przyjeżdżają dziś a nie jutro no i tak jakoś wyszło. Może jutro się udam

A nas sukces. Michalina usiadła sama :-D Trochę spokoju mam bo już mi się znudziło pilnowanie i przytrzymywanie przy wstawaniu.

Izik: piesio słodki. Też takiego chcę. Ale niestety mój M nie lubi zwierząt.

Anezram: my też kupowaliśmy mieszkanie tak jak wy na wariata. Decyzja w jeden dzień, kasy na styk a nawet zabrakło i karta kredytowa poszła w ruch. Dwa lata spłacaliśmy zadłużenie :-D Miesiąc mieszkaliśmy bez kuchni, dwa tygodnie spaliśmy na dmuchanym materacu. To były czasy.

Nadrobilam
Smile ale wiesci gratulacje i zdrowka dla Frania
Amezram gratuluje zakupu
Wawka to odpoczniesz sobie
Fajnie ze macie ikea blisko ja mam najblizsze w krk 250km tylko nigdy nie bylam nawet
U nas tez jest zabek pierwszy jutro pewno drugi bedzie bo ida jednakowo a pod palcem czuje jeden tylko ktora strona nie wiem bo mi zagladnac nie da gadzinka :-)

reklama
wawka - to ja jaszcze lepiej. jak się wprowadziłam to przeztydzień nie miałam paneli (poza salonem), kuchnię miałam po 2,5 miesiącach,podobnie lodówkę, ale na szczęście to zima była więc wystawiałam na balkon, a łóżko miałam po roku:-D Pierwszy pokój jaki umeblowałam, to był pokój na wynajem. Jeszcze wtedy o tablicy nie słyszałam, więc kupiłam wszystko nówki:eek:.

Do góry