reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

u mnie tez piąstki w ruchu szczególnie jak sie zdenerwuje
Bishopka jeszcze w kwietniu pisłas mi ze Hania zjada od 90-110ml i do tej pory dalej tak samo zjada? dla mnie to był kosmos w ogóle ze tyle może zjeść dziecko my na etapie 40-60 ml byłyśmy teraz max 135ml i nie dorabiam wiecej bo krzyku nie ma zawsze po jakims 1,5h moge podac cherbatke jak marudzi ale na ogół nie trzeba
ja sie dietuje i głowa zaczyna mnie bolec ale troche kregosłup przestaje wziełąm połowe zastrzyków, wstaje z łozka bez zwlekania sie choc do ideału daleko ale zawsze cos :tak:
mi włosy nie wypadaja wogóle mam jakies zdrowe i takie jak w ciazy

Ostatnia edycja:
reklama
królewna no u nas też nie najgorzej, ale pewnie dlatego, że trafił się spokojny egzemplarz:-D
a Gosia do przedszkola od września:tak:

Witajcie i ja czytam na bieżąćo.
zozzolka, Hania zjada mniej więcej tak samo, więcej niż 120 nie zjadła jeszcze:-D a sama sobie wybiera ile chce zjeść. Smoczek ma mały ale nie daję większego, bo ulewa strasznie, więc bez sensu.

hej
no niby czytam ale weny brak:confused2:

Nef z tego co ja kojarze z tymi włosami to tak ok 4 miesiaca mi zaczynały wypadać

Tomek nadal kaszle, Antek cos tam troszkę al mam nadzieję ze się nie rozhula, za to znowu się drapie, No i męzasty ma angine, znaczy u doktora nie był al eraczej to angina, a że został po ciazy duomox to wziął od razu i jest lepiej

Olek ma znowu katar, dosyc duzo tej wydzieliny i przez to kaszle, ale humorek dopisuje, i się zastanawiam od czego ten katar , czy się przeziębił, czy to efekt nie trzymania diety przeze mnie przez kilka dni.
Planuje kupic nebulizator, tylko najpierw musze zlekarzem porozmawiac no i poxniej z m
niech juz wszyscy zdrowieją

u mnie powoli bo powoli ale waga spada, ciesze się ogromnie, chociaz nadal wygladam jak kaszalot, ale dopiełam się w jedne spodnie

witam Was kochane

u mnie brak czasu przez remont.... jestem od rana do wieczora sama z chlopcami... Mąż po pracy jezdzi malować , kafelkować itp.

Lenka- u nas też katar, może być od nie trzymania diety? no ja przez jakiś nie jadłam nabiału bo Mlody miał wysypkę. To były chyba potówki bo jak było chłodniej nie miał jej. Zaczęłam znowu jeść troszkę nabiału i słodkości. Młody dostał katar, tez wydzieliny jest trochę, lekarz niby stwierdził przeziębienie dał krople i witamine c. Nie wiem , może to jakiś stan zapalny górnych dróg oddechowych,ale trwa to już tydzień. Chociaż przeziebienie może być efektem alegrgii.... Jeszcze nasz pies gybu siersc teraz i jest ona wszedzie...:sorry:

pola jak byłam miesiac temu bo miał katar to tak stwierdziła lekarka, i z tego co czytałam to rzeczywiscie tak moze być, i wydaje mi się ze u nas to efekt mojej diety, co prawda tylko przez trzy dni a jednak jest teraz tak jak jest:-(

Co uzyc na bolesny rozstep wstałam rano z takimi na udzie wczoraj mnie:crazy: swedzialo w tym miejscu a dzis piekace i gorace pregi mam kurde juz po ciazy a tu taka niespidzianka

Ostatnia edycja:
Nef - mi się już zaczęło wypadanie, w każdym razie więcej ichna grzebieniu zostaje, a my skończyliśmy wczoraj 3 miechy
królewna - ja z moim też zaczynam mieć problem z wożeniem wgondolce, juz 2 razy na rękach z nim wracałam, bo tak się wydzierał. Dzisiajposzło spokojnie, ale w razie czego wożęjuż nosidełko ze sobą. Muszę sprawdzić spacerówkę czy rozkłada się na płasko
lenka - u nas nebulizator już od czwartku w użyciu, bo kaszeli katar, na szczęście Mały zbytnio nie oponuje. Nadmiar białka w dieciepowoduje zwiększenie ilości śluzu, może nawet astmę nasilać. Mi dzisiaj lekarkakazała odstawić jogurt, tak więc zostało mi tylko masło do smarowania zmlecznych rzeczy. :-(I też tak jak Pola zastanawiam się czy to nie alergiczne, bopoprzednio zaczęło mu się od kataru i to był klasyczny przebieg przeziębienia,a teraz ma raczej kaszel, ale słychać że gdzieś tam w środku mu spływa. No ichyba mąż przedobrzył z kąpielami, bo skóra się Małemu przesuszyła i musimywprowadzić emolienty.:-( A szkoda, bo Szymuś wczoraj załapał jak fajnie jestpluskać się w wannie:-D.

reklama
he he mocna ekipa z wieliczki, a ja wyjazd ciągle odkładam. teraz u brata córy własnie na ospe chore więc z małym nie pojadę...
ogólnie niby dom maja ale warunki ciężkawe, bo na dole bratowa ma gabinet gdzie przyjmuje dzieci i w dzień tam jest "działalność" więc musiała bym siedzieć na górze, a tam koty, które mnie wykańczają życiowo :-(

Nef taka fizjologia że koło 3 miesiąca zaczynają wypadać, przy pierwszym synku jakoś bardziej 4 kojarzę...ale teraz lecę już :/

we wrocku lata jakis wirus mob starszak juz drugi raz katar załapał...i nic więcej...

dzis był fajny dzień pogodowo...ciepło ale nie masakrycznie jak to było niedawno i taką pogode lubie....zobaczymy bo straszą że w czwartek bedzie upał...

hi hi piszecie o odchudzaniu, a ja sie zakochałam w deserkach robionych z galaretki i serka homogenizowanego

Do góry