reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
A mi wlasnie na odwrót:confused2:siara leci az sie lepie wrrr:eek:piersi bola ale nie eksploduja...skurczybyki przeszły oczywiscie nie bralam no-spy:) M robi zupke pomidorowa:szok:a jednak potrafi:-Da ja caly dzien leze w pizamie az mi głupio:) zaraz wstaje i chociaz pranie wstawie:happy:....

Co do Smile to wczoraj widzialam ze logowala sie na swoim koncie na FB tez ja widzialam moze ...nie ma kiedy wejsc mysle zeby sie pochwalila Franciszkiem:)

Ogólnie dziewczyny nie pisalam wam ze dzis mialam taki sam sen jak bylam z Alutkiem juz pod koniec ciazy:szok:tematyka II wojny swiatowej:-Dtylko teraz sie skonczył ,a z Alutkiem sie obudzilam i przerwalam :eek:moze to znak ze juz lada moment:)

Bishopko- wiem ze na bank dziala masowanie sutek,musisz M zapedzic do roboty to pobudza hormony i natoralnie wytawarza oxy:)

Ostatnia edycja:
phel dobrze ze ci przeszly skurcze, tez od paru dni mam sny takie jak przed pierwszym porodem - sni mi sie pobyt w szpitalu i cc
a co do masowania sutkow to faktycznie przez masowanie przyspiesza sie akcje porodowa (pamietam jak ginka w szpitalu kazala mojemu M zeby intensywnie masowal moje sutki :laugh2:)

Haha widzę ze w grę wchodzą masaże. Super maja te które mogą z swoimi M coś zdziałać lub pomogą w masażu. Ja niestety jestem sama ze wszystkim i z dzieciakami i z domem. Juz nie wspominając o tym ze mój M nie chce sie ze mną przytulac ani nic innego, dla niego jestem za gruba i ciagle mnie odpycha no ale cóż takie życie :-(

reklama
mnie cycki tak przed @ pobolewają ale nie są tak nabrzmiałe jak byłu wcześniej

Madzikowska no takiego to tylko lać, przytulam Cię , jesteś boska , pamiętaj

Iza Ty pisałas o tych wymiotach, mnie od tyg mdli tak jak na początku ciąży, kilka pawików się zdarzyło , dziś dwa, do wc też chodzę 2, 3 razy dziennie, choć po zjedzeniu takiej ilości czekolady raczej spodziewałabym się wizyty raz w tyg, do tego od kilku dni mam coś takiego ż nagle seducho zaczyna mi szybko walić i takie kołatanie to też niby objaw zbliżającego się porodu, i jak na razie póki co CISZA

Do góry