reklama
Bishopka- no właśnie coś z tym lenistwem jest. ja w piżamie doszłam własnie do wniosku że sprzatać dziś nie muszę i zbiorę się w sobie ok 12taki mam plan.odpoczywam
A ja własnie powinnam posprzątać, a przynajmniej zetrzeć podłogę w kuchni, która mieści się zaraz przy wejściu do domu, więc widać syf

ha ha ha ja też jeszcze w piżamie....
i do ubrania mnie zmobilizował mąż jak wstał i stwierdził, ze jego kolega przyjdzie pomóc meble poprzestawiać... ehhhh no w końcu niby....ale dla czego ja muszę cierpieć i się ubierać ? hahahahahahahahahaha
i do ubrania mnie zmobilizował mąż jak wstał i stwierdził, ze jego kolega przyjdzie pomóc meble poprzestawiać... ehhhh no w końcu niby....ale dla czego ja muszę cierpieć i się ubierać ? hahahahahahahahahaha

anila
Fanka BB :)
Muro - śniadania nigdy nie sa za duże :-) rano można zjeść wszystko bezkarnie...
to ja muszę przyznać, że chyba mam syndrom wicia gniazda bo mam mnóstwo energii
skończyłam właśnie prasowanie (ufff już wszystko uprasowane dla małej) zaraz biegnę na zakupy (brrrr nie chce mi sie wychodzić na tą pogodę-wciąż śnieży
potem ogarnę korytarz bo piachu przez ten śnieg niesie się strasznie, zrobię obiad i zaraz mi chłopaki się zjadą...
uwielbiam tą energię
to ja muszę przyznać, że chyba mam syndrom wicia gniazda bo mam mnóstwo energii

uwielbiam tą energię

myszka2829
Ja wczoraj latalam, a dzis nie robie nic

Felidae, zawsze możesz leżeć w łóżku jak kolega przyjdzie
A jak łóżko przestawiacie tez, to w końcu faceci mają siłę, przeniosą i z Tobą 

Anila, wiesz, u niektórych jest syndrom wicia gniazda, a u innych lenistwo - tak czytałam :-) Niby organizm domaga się odpoczynku przed duzym wysiłkiem, ale jak to będzie, to zobaczymy
Mąż mi dziś powiedział, że brzuch mi sie obniżył i chyba się przeraził
Jednak ja czuję, że nie urodzę przed terminem, w sumie, to nawet lekarz się pytał o wczesniejsze porody i jak mu powiedziałam, że były po terminie, to przytaknął, że i ten raczej będzie po terminie. Ale moze dziś na wizytce zmieni zdanie 

Anila, wiesz, u niektórych jest syndrom wicia gniazda, a u innych lenistwo - tak czytałam :-) Niby organizm domaga się odpoczynku przed duzym wysiłkiem, ale jak to będzie, to zobaczymy

Mąż mi dziś powiedział, że brzuch mi sie obniżył i chyba się przeraził

Anila-a co trzeba zrobic żeby ta energia przyszła? bo ja myslę o niej ale nic z tego nie wychodzi
Bishopka- no ja właśnie też w szczególności podłogom poWinnam się dziś poświęcic , ale jakoś mi nie po drodze
Fel- zarzuć szlafrok i juz, ubieranie można przesunąć w czasie

Bishopka- no ja właśnie też w szczególności podłogom poWinnam się dziś poświęcic , ale jakoś mi nie po drodze

Fel- zarzuć szlafrok i juz, ubieranie można przesunąć w czasie

anila
Bishopka - dokładnie jak piszesz... jedne to wulkan energii, inne nie mają sił na nic... potem ja stracę energię a Wy będziecie szaleć 

Phelania
Mama 2 urwisów :P
Bishopko-czekam na wiesci ze SPA
Ja ide sie zdrzemnac moze to nie wyspanie odezwe sie po południu..dzis spalam tylko 4h :/

Ja ide sie zdrzemnac moze to nie wyspanie odezwe sie po południu..dzis spalam tylko 4h :/
reklama
pscółka i spółka
anila, Bishopka - u mnie zauważyłam ewidentne przypływy i odpływy energii, mam takie tygodniowe zrywy, ale wydaje mi się, że w dużym stopniu zależne od pogody
ta słoneczna i wiosenna nastraja mnie do działania

Podziel się: