reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Nie mogę za Wami nadążyć :szok:

Widzę, że kolejna dziewczyna została mamusią :-) I tu gratki :)

Ja się źle czuję i leżę prawie cały dzień. Brzuch mi opadł znacznie i ponoć zmieniłam się na twarzy - ale pasuje jeszcze wytrzymać z 3 tygodnie...

Mój mały boi się swojego ptaszka :szok: Jak zobaczył, że z niego coś leci a dodatkowo dziewczyny takiego nie mają tak się rozdarł, że teraz kąpie się w majtusiach a o nocniku mowy nie ma :no:

reklama
może jedna albo dwie podadzą swoje numery, reszta sobie spisze. i jak coś będziemy pisać:confused:

bo tak to faktycznie nie wiadomo co i jak...

ale naskrobałyście aaaaaaa
ja dzis domawiałąm braki na allegro 230zł poszło na pierdółki
Agus Gratki :-)
za niedługo bedzie nas więcej ciekawe jak Izka
ja postanowiłąm mojemu dzieciu nie dawac słodkiego i nie rozdziera mni brzucha drugi dzien i skurczy tylu nie mam

Nie mogę za Wami nadążyć :szok:

Widzę, że kolejna dziewczyna została mamusią :-) I tu gratki :)

Ja się źle czuję i leżę prawie cały dzień. Brzuch mi opadł znacznie i ponoć zmieniłam się na twarzy - ale pasuje jeszcze wytrzymać z 3 tygodnie...

Mój mały boi się swojego ptaszka :szok: Jak zobaczył, że z niego coś leci a dodatkowo dziewczyny takiego nie mają tak się rozdarł, że teraz kąpie się w majtusiach a o nocniku mowy nie ma :no:
ale akcja biedny maluch ale bedzie braciszek za chwile to mu może przejdzie

no najkrótsze konklawe w historii...
kurcze mi Iza chodzi po głowie cały dzień....kurcze dajcie znać jak tylko coś bdzie któraś wiedziała..
anila śliczny wózek :-)
majqa najlepiej wg mnie żeby synkiem zajął się facet, niech zobaczy że każdy facet ma siusiaka

reklama
Do góry