reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
Iza-wez najpotrzebniejsze rzeczy,jak juz bedziecie wychodzic ze szpitala M Ci przywiezie ciuszki dla Ciebie i Maluszka,z kosmetykami tez nie szalej ,pamietam do dzis mi zabraklo majtek poporodowych i podkladów...to dowiózł...
Bishopko- dla mnie bardzo niesprawedliwe:wściekła/y:jak juz chca wprowadzic taka ustawe to dla wszystkich po równo dlaczego dzieciaczki przez to maja cierpiec?wrrrr

Dokładnie :-( to jest dzielenie na tych co mają lepiej i gorzej. Podpisywałam się pod wszystkimi petycjami matek pierwszego kwartału, ale wygląda na to (czytając projekt ustawy) że zostaną one pominięte :-( Takie nasze państwo jest, najlepiej utrzymywać LOT, którym lataja w większości polityce, zwykły żywotnik lata tanimi liniami. Ech.... dużo by pisać....

bakteria ja teściową mam głęboko w d... i całą tą sytuację (może dlatego że się w ogóle nie przejmuję a M dałam wolną rękę i powiedziałam żeby żył sobie jak i z kim chce jeśli ja mu nie odpowiadam) tylko dzieciaczków mi najbardziej szkoda bo to dzieci cierpią na naszych kłótniach najbardziej :-(

dziewczyny widzę że ostro się wzięłyście do pakowania :-) ja to w czarnej d...e jestem,mam tylko ubranka dla maleństwa spakowane a reszta to na półce albo wieszaku sklepowym :-D
iza ja nie biorę dużo rzeczy, wszystko mi będą dowozić w trakcie pobytu w szpitalu, a co się co się będę męczyć z taką ilością toreb, :-D

Właśnie dzwoniłam do szpitala co zabrać dla dziecka, to połozna powiedziała, że tylko pieluchy i pampersy, bo oni nie mają :happy: Zapytałam o kremy, oliwki, to powiedziała, że oliwek się nie używa w pierwszym miesiącu :szok: czasy się jednak zmieniają,a ja stara doopa nie nadążam :-D

reklama
bakteria ja należę to tego typu ludzi którzy nie przejmują się wieloma rzeczami i żyją na tzw luzie, dla mojej mamy jest to nie do pomyślenia że ja mam w 4 literach to co robi mój M.
bishopka jak stara dooopa?! no coś ty!! w doooope to ty możesz dostać :-D to trendy się co chwila zmieniają a my wiecznie młode:-) a o oliwkach też słyszałam że się nie używa bo uczulają i często doprowadzają do potówek, przy Doti używałam po każdej kąpieli a teraz kupiłam tylko żel domycia ciała z oliwką z firmy Nivea i myślę że to wystarczy.

Do góry