reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Witam się później niż zwykle :happy2:
Dziś odebraliśmy wózek, dokupiłam jeszcze bawełniany kocyk, ażurowy. :-)
Phelaniu, nie widziała, ale jak czytałam o nim, to pasowałoby-poczytaj sobie rumień wielopostaciowy, zwykły. Zawsze możesz rzucić lekarzowi podpowiedź :happy2:
Felidae, aż się boję, że jak wszystkie zechcą tam rodzić, to braknie miejsca :-D
I przykro mi, ale nie pamiętam, co miałam jeszcze odpisać :baffled: starość nie radość :rofl2:

p/s Już wiem :-D opuchlizna ponoć zmniejsza się jak się duzo pije. Ja wypijam butelke wody dziennie + kawę i kilka herbat żurawinowych :-) nogi w sumie mi nie puchną, ręce tym bardziej, pierścionki nawet spadaja :szok:

reklama
Mój mąż dorobił (ale to brzmi dwuznacznie :-D) myszkę minnie do literek :-)
_DSC0643.jpg
W rzeczywistości wygląda o niebo lepiej :happy2:

margot :-D nie opłaca się, w Askocie podobna myszka kosztuje 15 zł, a koszt tej jest wyższy jesli policzyłoby sie farby i inne :-) Ale satysfakcja- bezcenna :-) Najgorsze jest to, że mąż myśli nad namalowaniem obrazu na płótnie :szok:

zozzolka ja na ostatniej wizycie miałam szyjkę 2,8 i mój gin określił ją jako "w porządku", długość poznałam dopiero na moje wyraźne pytanie... tak sobie myslę, że to Twoje 2,6 nie brzmi źle:sorry2:

Madan a kiedy masz zaplanowaną cesarkę? Cos mi świta, ze w 37tc... a byłoby już za 2 tyg:szok:

Bishopka Myszka czadowa:-D
Moja Gosia by się zakochała, ona teraz wielka wielbicielka Mini bo ma z nią puzzle i codziennie układa:tak: No i zakochana w "róziowym":szok:. Boziu, skąd to się bierze u takich małych dziewczynek, przecież kupuję jej kolorowe ubranka.
Acha.... tatusiowie zaszczepiają od najmłodszych lat:-D

zozzolka ja na ostatniej wizycie miałam szyjkę 2,8 i mój gin określił ją jako "w porządku", długość poznałam dopiero na moje wyraźne pytanie... tak sobie myslę, że to Twoje 2,6 nie brzmi źle:sorry2:
no nie brzmi dlatego zostałąm wypisana ze szpitala po tygodniu w kilka dni skruciła mi sie z 3,3 na 2,5 to juz fajnie nie brzmiało a jeszcze 3 tygodnie wczesniej miałam na 4cm

Ostatnia edycja:
Bishopka a wiesz co jest najlepsze? Jak mój M na mnie parska "no patrz, czego ją nauczyłaś?":-D Że niby ja, haha:-D

ale jak młoda domaga się picia w różowym kubeczku (a ma 3-różowy, zielony i niebieski) to tatuś lata po całym mieszkaniu i szuka tego różowego... a mama mówi, pij z tego co masz, albo wcale;-)... no ale tatuś wie, że z różowego smakuje lepiej:-D

reklama
zozzolka no ja tam się nie znam, ale wydaje mi sie, że pod koniec ciąży szyjka naturalnie się skraca, bo jest większy ucisk.
Tak naprawdę to ja nawet nie wiem jaką miałam poprzednio, bo nigdy nie pytałam o długość, a tylko słyszałam, ze jest ok.

Rany, a ja sobie uświadomiłam, że już za tydzień do rodziców zmykam... ale mi będzie dobrze, ale będą o mnie dbali:-D

Do góry