eevciaa88
Fanka BB :)
Phelania- Ojej. Jedzcie koniecznie. Teraz doczytalam ze jestes cala obolala i brzuszek czujesz dziwnie, to nie ma co, trzeba jechac.Ja na momencik tylko bo niedlugo zbieram sie do tesciow z dziecmi- na 16.30 wizyta...Musze jeszcze do szpitala pojsc po wypis, troche sie nachodze.Tak w ogole to gapa ze mnie straszna. W niedziele mialam akcje ze karta do bankomatu zaginela a teraz szukam karty z NFZ i nie ma. Jedyne co mi przychodzi do glowy to to ze w szpitalu mi jej nie dali, ze daja z wypisem- chyba tak jest... Oby.Nie moge sie doczekac tej wizyty, dzis lekarzowi napewno nie odpuszcze poznania plci, oj nie
.Choc do kwietnia jeszcze troche czasu jest tez jestem za tym by powstal jakis watek gdzie pisze sie SMSy z wiesciami ze szpitala.Tak w ogole to ja nie mam dostepu do watku zamknietego i nie mam nru zadnej z Was. Jesli ktoras bylaby tak mila to prosilabym o nr tel w razie czego
.Dobra kochane, zmykam rzeczy przygotowac bo w poludnie jade. czekam jeszcze na spoznionego kuriera ktory mial byc wczoraj.Uwazajcie na Siebie!
Ostatnia edycja: