Pysia29d
Fanka BB :)
Mam pewne obawy wczoraj odwiedzila mnie kuratorka z jakimś 12 letnim bachorem,ale do rzeczy.Ja w piżamie zasmarkana bo chora jaknie wiem co,nie posprzatane bo dziecko spało a sprzatam zawsze po jego spaniu,dziecko chore też.2 mieszkanie całe zawalone sterta szmat do prasowania(mam 2 mieszkania połaczone korytarzem) mi w tym 2 robimy czasem skladownie ubrań na łóżku a wieczorem pracujemy.zapisała soibie ze ja nie pracuje że studia kończe.Czy mam się obawiać?moi zarabiaja koło paru tysiecy,mama 2 mieszkania połaczone ,no ale ja nie pracuje .na koniec zapytala czy to jest rodzina jakiegos tam chopaka powiedziałam ze pewnie tak a ona na to ze mi współczuje gdzie ja sie wpakowałam.a ja na to ze nic nie mam do nich ale obawiam tej rodziny bo tam bardzo piją.kiwneła głową i poszła z tm dzieckiem.jeszcze jej wspomniałam zeby nie przyjmowała się tymi szmatami bo to jest pokoik na takie manele a mieszkamy w 2 mieszkaniu.
do tego mojego ex tez przyjdzie? tam jest smród brud i ubustwo,kuchnia z 1 strony pomieszczenia a sypialnia z 2 strony i jeden mały pokoik.i tyle bez kibla i łazienki.maja wychodek chyba(w tamtym roku mieli miec remont i miela im gimna robic lazienke)czy ja juz jestem na pozycji przegtranej za tej balagan?
do tego mojego ex tez przyjdzie? tam jest smród brud i ubustwo,kuchnia z 1 strony pomieszczenia a sypialnia z 2 strony i jeden mały pokoik.i tyle bez kibla i łazienki.maja wychodek chyba(w tamtym roku mieli miec remont i miela im gimna robic lazienke)czy ja juz jestem na pozycji przegtranej za tej balagan?