reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***kupię - sprzedam***

Kupię książeczki:
- Paulette Bourgeois, Brenda Clark - książeczki o Franklinie
- Astrid Lindgren - Lotta z ulicy Awanturników
- Sam McBratney - Nawet nie wiesz, jak bardzo Cie kocham

reklama
Sprzedam garnitur dla chłopca <do chrztu> na rozmiar 74. Używany był tylko raz. Cena 50zł <plus koszt przesyłki>.
Zdjęcia prezentuję poniżej:
guziczek na rękawie -Zobacz załącznik 367270,
gumka w pasie -Zobacz załącznik 367268,
tył Zobacz załącznik 367265 oraz przód z ozdobnymi kieszeniamiZobacz załącznik 367264,
muszka -Zobacz załącznik 367260Zobacz załącznik 367263
całość prezentuje się następująco - Zobacz załącznik 367266Zobacz załącznik 367269
plus kapelusik - Zobacz załącznik 367262Zobacz załącznik 367261.
Dorzucę białe, miekkie buciki gratis.
Osoby zainteresowane proszę o kontakt na PW bądź pod nr GG: 8693292
pencil.png

pencil.png

Ostatnia edycja:
Do matylda111 Jeśli aktualna jest jeszcze Twoja oferta chętnie skorzystam, a jeśli nie teraz to w przyszłości również, mam córeczkę która teraz nosi 80 po mału wchodzimy w 86 także każde większe ubranka na pewno się przydadzą. Oczywiście zawsze się odwdzięczamy :)
podaję maila gdybyś była chętna sie odzwać aneczkajagodka@gmail.com

skorzystam, a jeśli nie teraz to w przyszłości również, mam córeczkę która teraz nosi 80 po mału wchodzimy w 86 także każde większe ubranka na pewno się przydadzą. Oczywiście zawsze się odwdzięczamy :)
podaję maila gdybyś była chętna sie odzwać aneczkajagodka@gmail.com

Witam serdecznie!!!
Mam do sprzedania krzesełko do karmienia zielono-szare z regulacją siedziska do pozycji półleżącej, jak i wysokości całego krzesełka.
posiadam do niego również wkładkę dla mniejszego dziecka.
jest naprawde godne polecenia, sprawdza się w swojej roli znakomicie. mozna je łatwo przemieszczać gdyż z tyłu ma kółeczka.
Polecam i zapraszam do zakupu ;-)

Załączniki

• pagefff.jpg
    pagefff.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 47
Sprzedam tabletki Yasminelle ,tabletki zakupilam w aptece w szczecinie niestety okazalo sie ze nie moge ich brac...(bardzo zle sie po nich czulam)zostalo mi sie cale zafoliowane opakowanie,mam cene na tabletkach kosztowaly one 45 zl ja chce je sprzedac za 40zl(koszty przesylki ponosze sama) mozliwy odbior osobisty,prosze sie odezwac na nr tel 508 057 530 Pozdrawiam

Oddam wanienkę dla maluszka (różową) wraz z wkładką dla niemowlaka za chusteczki pampers sensative.
Odbiór w Szczecinie na pogodnie.
Wanienka była kupiona w sklepie i używana przez 1 maleństwo. Służyła nam do 10 miesiąca życia:)
polina.wierzchowiec@op.pl

wanienka znalazła nowego właściciela... Dziękuję

Załączniki

• DSCF8759.JPG
    DSCF8759.JPG
    20,1 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry