reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***kupię - sprzedam***

Dziewczyny mam do sprzedania wózek Mamas&Papas frestyler jest to to samo co Peg Perego Atlantico tylko pod ta nazwa jest w UK.Ma on opinie spacerówki idealnej.Kupiłam go pare dni temu używanego a moja siostra wiedząc że wszędzie szukam tego wózka chciała zrobić mi niespodzianke i też kupiła( jeszcze nie doszedł).Musze więc jeden sprzedac,chcę za niego 150zł.Jeździ sie nim rewelacyjnie i mojej Marysi nawet w emmaljundze nie jest tak wygodnie.Jest super.Gdyby któraś była zainteresowana to mogę wysłac zdjęcia lub można go zobaczyć w Zdrojach.

reklama
CZEŚĆ DZIEWCZYNY
Chętnie odkupię od kogoś jeden klips uszczelniający do butelek Avent. Nowe pakowane są po 6 sztuk a mi jest potrzebny tylko jeden więc nie chcę kupować całego opakowania. Może być oczywiście używany.

Wózek głęboko spacerowy stan bdb.kupiony w grudniu niestety bez gwarancji,zaginęła podczas przeprowadzki.Wózeczek świetnie się prowadzi możliwość przełożenia spacerówki przodem lub tyłem do prowadzącego.Pasy pięciopunktowe w spacerówce,siedzisko tak zwana"kołyska"pozycja leżąca,pół leżąca i siedząca,podnóżek regulowany.Barierka .Ściągana buda,wszystko odpinane do prania.Przednie kółka kałczukowe blokowane na wprost lub odblokowane (lepiej skręca),koła tylne ,większe pompowane.W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt.602891436 fotki na maila wysyłam mój to the_look@wp.pl

2 kombinezony różowe na zimę dla dziewczynki rozm 62-74 i fioletowy i w stanie b dobrym zdięcia w moim albumie

Ostatnia edycja:
grzechotki w dobrym stanie ok 20 szt cena za szt 2 zł od wyboru do koloru . Mata edukacyjna, karuzelka grajaca pekne zywe kolory, wieszaczek na grzechotki

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry