Dziewczyny mam do sprzedania wózek Mamas&Papas frestyler jest to to samo co Peg Perego Atlantico tylko pod ta nazwa jest w UK.Ma on opinie spacerówki idealnej.Kupiłam go pare dni temu używanego a moja siostra wiedząc że wszędzie szukam tego wózka chciała zrobić mi niespodzianke i też kupiła( jeszcze nie doszedł).Musze więc jeden sprzedac,chcę za niego 150zł.Jeździ sie nim rewelacyjnie i mojej Marysi nawet w emmaljundze nie jest tak wygodnie.Jest super.Gdyby któraś była zainteresowana to mogę wysłac zdjęcia lub można go zobaczyć w Zdrojach.
reklama
Wózek głęboko spacerowy stan bdb.kupiony w grudniu niestety bez gwarancji,zaginęła podczas przeprowadzki.Wózeczek świetnie się prowadzi możliwość przełożenia spacerówki przodem lub tyłem do prowadzącego.Pasy pięciopunktowe w spacerówce,siedzisko tak zwana"kołyska"pozycja leżąca,pół leżąca i siedząca,podnóżek regulowany.Barierka .Ściągana buda,wszystko odpinane do prania.Przednie kółka kałczukowe blokowane na wprost lub odblokowane (lepiej skręca),koła tylne ,większe pompowane.W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt.602891436 fotki na maila wysyłam mój to the_look@wp.pl
polecam niezly komisik dzieciecy oraz normalny sklep wszystko dla naszych skarbow amma świat dziecka, odzież dziecięca, ciuszki dla dzieci, ubranka dla dzieci, outlet dziecięcy, komis dziecięcy, markowe ubranka dla dzieci, Next, Minoti, Soul&Glory, FunkyDiva, Respect, TUP-TUP, gryfino, szczecin
mama2dziewczynek
przyjmę ubranka 2i9 latki
2 kombinezony różowe na zimę dla dziewczynki rozm 62-74 i fioletowy i w stanie b dobrym zdięcia w moim albumie
Ostatnia edycja:
mama2dziewczynek
grzechotki w dobrym stanie ok 20 szt cena za szt 2 zł od wyboru do koloru . Mata edukacyjna, karuzelka grajaca pekne zywe kolory, wieszaczek na grzechotki
Ostatnia edycja:
mama2dziewczynek
wózek spacerowy parasolka sprzedam zdięcia w moim albumie
Ostatnia edycja:
M
Mona6061
Gość
Nie ma moze ktoras z was sprzedac karuzeli Fisher Price z misiami i projektorem??? cos takiego:
FISHER PRICE KARUZELA Z MISIAMI C0108 - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje
FISHER PRICE KARUZELA Z MISIAMI C0108 - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje
mama2dziewczynek
nie aktualnegrzechotki w dobrym stanie ok 20 szt cena za szt 2 zł od wyboru do koloru . Mata edukacyjna, karuzelka grajaca pekne zywe kolory, wieszaczek na grzechotki
reklama
M
Mona6061
Gość
A ja sprzedam cos dla starszych dzieciaczkow konsole PSP !
Konsola PSP + 8 gier+gratis (1264574768) - Aukcje internetowe Allegro
Konsola PSP + 8 gier+gratis (1264574768) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: