reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***kupię - sprzedam***

no teraz to juz calkowicie zszokowana jestem,az mnie ciarki przeszly :no: oglaszam to gdzie sie da,w watku ze szkocji tez napisalam, moze znajome beda mialy po dzieciach tez jakies ciuszki itd.ehh szok...polska :/

reklama
Ja chce sie spotkac z ta dziewczyna, moze faktycznie ma az tak desperacka sytuacje ze mysli o takich rzeczach, mysle ze warto pomagac pytanie jak zostanie ta pomoc wykorzystana pozytywnie

sweet ja też znalazlam to ogłoszenie i bardzo mnie ono przeraziło... Nie wiem co o tym myśleć, wiem że ludzie bywają czasami przyparci do muru i dla własnych dzieci zrobiłoby się wszystko, jednak sądzę, że są pewne granice, których nie powinno się przekraczać.
Daj znać jak skontaktujesz się z tą dziewczyną.
Znalazłam też jej ogłoszenia na portalu Prawobrzeże, więc może mieszka gdzieś niedaleko mnie...?

Duza jesienno-zimowa wyprawka dla dziewczynki 0-6m-cy:
-2 kombinezony 0-3m-ce (1 Mini Mode), starcza do 4/5m-ca
-polarowy komplet czapka+rekawiczki Early Days 0-3m-ce + czapeczka po kapieli
-spiworek 0-6m-cy F&F + sukienka sztruksowa H&M 0-3m-ce
-3 pary polspiochow (1 George) i 3 pary spodenek 0-3m-ce
-polarowy dres, bluza 0-3m-ce
-5szt pajacykow 0-3 w tym 1 welurowy
-3szt pajacykow welurowych i 2szt bawelnianych (Disney) 3-6m-cy
-2pary spiochow 3-6m-cy
-6 par body z kr. rekawem 0-3 m-ce + 3 pary z dlugim
-7par body z kr rekawem 3-6m-cy (1xNext, 1xLupilu)
- rampers Ladybird 3-6m-cy
Wiecej zdjec dla osob zainteresowanych:)
pozostale ciuszki 6-12m-cy:
https://picasaweb.google.com/takamycha/CiuszkiNaSprzedaz?authkey=Gv1sRgCOO17dqxhJCsQA

2012-09-25 12.30.00.jpg

Chętnie pozbędę się 3 nowych bodziaków F&F w rozmiarze 12-18 miesięcy. Body były zakupione dla chłopca ale niefortunnie przy pierwszym praniu zafarbowały od, jeszcze bardziej niefortunnie, wrzuconego do prania czerwonego szalika. W sumie bodziaki prane były 3 razy, dwukrotnie zapuściłam pralkę z odplamiaczami ale nie da rady, body na amen są różowe. Nie były ani razu noszone. Sprzedam za 15 złotych. Odbiór osobisty w Szczecinie bądź wysyłka po doliczeniu kosztów.
Fotki tutaj:
https://picasaweb.google.com/107443458669227241356/Body

Butterfly88, chętnie przytuliłabym kurteczkę jesienno -wiosenną, jeśli jeszcze dostępna :-) A czy chusteczki muszą być Dada czy mogą być Pampers? W razie czego poproszę o odp. na priv :tak:

reklama
Do góry