reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***kupię - sprzedam***

dziewczyny trochę porządków
Igor ma do sprzedania
GRA LEGO 3835 - ROBO CHAMP Instrukcja PL (2166222173) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. [h=1]GRA LEGO 3835 - ROBO CHAMP Instrukcja PL w sumie gra raz rozłożona...[/h]
GRUNWALD UNIA TREBUSZ 100 KL Nowe COBI (2166222216) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Klocki cobi seria Grunwald - polecam jako dobry prezencik (Igor akurat z tej serii dostał 2 takie same zestawy na urodzinki - Nowe zapakowane.

Gra edukacyjna Dni Tygodnia
GRA EDUKACYJNA DNI TYGODNIA (2166222271) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Gra edukacyjna gdzie mieszka KRET
GRA EDUKACYJNA gdzie mieszka Kret (2166222299) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

[h=1]Puzzle drewniane mój ocean nowe z uchwytami[/h]
Puzzle drewniane mój ocean nowe z uchwytami (2166222320) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. nowe też zdublowany prezent

jeszcze muszę zmobilizować się do wystawienia rzeczy po Uli... uff

reklama
eweon wysłałam info na priv...

Igor ucieszy się kolejne drobne do jego skarbonki:) juz wiem na co wyda.. na karty piłkarzy EURO 2012!:)

Poszukuję używanego wózka (gondola + spacerówka) Mytsy Cargo 4 rider single spoke next. Najlepiej w kolorze siwym (cargo grey)

Juz nieaktualne :)

Ostatnia edycja:
kaoru3 ja ma krzesełko do karmienia, widać po nim że było używane tzn. plastiki straciły swój kolor i dlatego oddam je za darmo

Mam do sprzedania sporo ubranek po synku, rozmiary 56-62-68, cena do uzgodnienia (bez wygórowania:-)). Tu przykładowe ubranka, zainteresowane osoby proszę o PW to prześlę więcej zdjęć. Łącznie mam kilkadziesiąt ubranek na zbyciu: bodziaki, śpiochy, pajace, półśpiochy, kombinezony wiosenne, spodnie, bluzy, sweterki, koszulki itd;-)
Mam tez ubranka dla wcześniaka, chłopięce, rozmiar 44 i 50 cm.

https://plus.google.com/photos/107443458669227241356/albums/5726384731098997953

Ostatnia edycja:
cześć ;-)
Sprzedam zestaw książek za 50 zł lub zamienię na coś dla 2 letniej dziewczynki lub nowonarodzonej.
ciuszki? chusteczki nawilżane? pieluszki? zabawkę? (maskotkom mówimy nie;) )

3 mini książeczki z przepisami
"Dziedzictwo nowoorleańskie"
"Szkoła Jeździecka"
"Okaleczona"
Dwie książki o tematyce psychologicznej
Literatura na obcasach - "Aniołek" i "48 tygodni"
Harlequin - 2 książki
Mini rozmówki angielskie

Dokładniejsze opisy mogę przesłać na PW bądź gg.

Mam też do oddania za 10 zł lub coś dla dzieci - 16 szt. pieluszek Huggies rozm.5

zapraszam !!!

Załączniki

• DSC00195-horz-tile-tile.jpg
    DSC00195-horz-tile-tile.jpg
    45,4 KB · Wyświetleń: 70
Ostatnia edycja:
reklama
Sprzedam ubranka po moich dziewczynkach, różne rozmiary 50-62, plus kilka koszulek ciążowych wiosenno - letnich :

https://picasaweb.google.com/takamycha/CiuszkiNaSprzedaz?authkey=Gv1sRgCOO17dqxhJCsQA#

do ceny prosze doliczyc koszty przesylki:
list polecony 6zl,
paczka pocztowa 10zl (przy wiekszej ilosci)
odbior osobisty tez rzecz jasna mozliwy:)

Zapraszam do oglądania
mysze3ka@wp.pl

Do góry