reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kupie,sprzedam,oddam itp

reklama
Hej
Dziewczyny mam do oddania gratis :
1.KONIKA BUJANEGO
2.KRZESELKO DO KARMIENIA

Oddam za darmo,sama je zreszta od kogos dostalam i sa nam juz niepotrzebne.Przedmioty ze znakami uzywalnosci,nie nowe ale jesli ktos chce skorzystac i ktorejs sie przydadza to prosze.

Krzeselko mozna rozlozyc do funkcji stoliczka.

Załączniki

• 006.jpg
    006.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 173
  • 007.jpg
    007.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 171
  • 009.jpg
    009.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 168
  • 008.jpg
    008.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 210
Hej Laski , mam do sprzedania troche ciuszkow, leza, i miejsce zajmuja po kartonach , solar, monari , tatuum , jackpot , esprit , spodnie, bluzki, spodnice , sweterki , jak ktoraj zainteresowana to zapraszam na kawke :)

dziewczyny, moze ktoras by potrzebowala lub prosze, popytajcie znajomych! zle kupilam bilety na swieta (roztrzepana jestem!):no:
i teraz mam jeden do odsprzedania:
SPRZEDAM BILET NA POCIAG NA SWIETA BOZEGO NARODZENIA!!!!
Bilet na pociag relacji Wieden – Katowice – Warszawa i z powrotem
Wyjazd z Wiednia: 22.12.2012 o godz. 7.42 – cena biletu EUR 69,-
Powrot z Warszawy 5.01.1013 o godz. 6.05 – cena biletu EUR 39,-
Bilety do kupienia razem lub osobno!!!
Kontakt pod numerem 0676/8929 64 42

SPRZEDAM!

Nowe ergonomiczne nosidelko firmy Cybex model first.GO w kolorze sugar brown. Szesc pozycji noszenia. Specjalna wkladka umozliwia noszenie dziecka od urodzenia.
Oryginalne pudelko i instrukcja uzytkowania.
Cena 50€.
Zainteresowanych prosze o pw.

Baby Carrier - CYBEX first.GO

Chętnie przyjmę lub niedrogo kupię ciuszki chłopięce od rozmiaru 74 wzwyż. Jeśli ktoś ma zbędne, niedrogie to proszę info na PW.

Hej dziewczyny , mam pelno ubranek do sprzedania dla niuni od 0 do 12 miesiecy, i takie letnie co urodzi sie w maju czerwcu, i dla takiego co zima przyjdzie na swiat ;) w razie
zainteresowania pisac na priva, pozdrawiam, Karolina

sprzedam tez wozek mima xari , dark grey, white stone .

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    10,9 KB · Wyświetleń: 171
Ostatnia edycja:
reklama
Witam

Poszukuję mieszkania w Wiedniu, może być 1 pokojowe, miete do 530 euro, jakby któraś z Was coś słyszała to będę wdzięczna za info na priv

dzięki

Ostatnia edycja:
Do góry