reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kubuś 28 tc+2, 770 g

reklama
Sylwia, ja ciagle nie moge sie otrzasnac, nasze dzieci to wlasciwie rowiesniki, zawsze w modlitwach o Bola nie zapomnialam o innych dzieciach ale o Kubulku pamietalam szczegolnie i zawsze ZAWSZE.
Sylwia, mysle, ze nie ma slow ktore moga Cie pocieszyc - wiedz tylko ze my calym sercem, myslami jestemy z Wami.
I Kubulku Skarbie przesliczy, dbaj teraz o swoja rodzinke tu na Ziemi bo wiemy jedno, ze Tobie juz na pewno jest dobrze Maluchu. TAK.

Kochane moje Dziewczyny dziekujemy Wam wszystkim za słowa wsparcia, za modlitwy i światełka. Uroczystość była trudna ,ale niezwykle piękna. Brat Rafała zaśpiewał naszemu Kubullkowi. Wszyscy modlilismy się o zdrowie dla Naszych forumowych Dzieciaczków i za Was, żebyście razem ze Swoimi rodzinami miały siłę na tej czasami trudnej drodze do zdrowia.. Kubulek siedzi sobie na chmurce i szepcze Panu Bogu w ucho żeby szczególnie patrzył na forumowe Krasnale. Jeszcze raz gorąco dziękujemy, że duchowo wszyscy byliście dzisiaj razem z nami

Sylwia, Twój Kubuś na zawsze zostanie w naszych sercach.
Tak jak mała Zuzia Moniki, która odeszła w ubiegłym roku, jak malutka Asia i inne maluszki..
Za wszystkie kochane maleńkie duszyczki
[*]

Czasem trudno zrozumieć Boże decyzje,tym bardziej gdy Bóg zabiera takiego niewinnego niczemu maluszka.
Na pewno będzie Ci ciężko się z tym wszystkim uporać,ale Kubuś już na zawsze pozostanie w Twojej pamięci.
Widocznie tak miało być, tam u góry będzie mu dobrze. I nie obwiniaj się Kochana o nic,zrobiłaś wszystko co mogłaś.
Mam nadzieję,że mimo tego co się stało, pozostaniesz na naszym forum,nie tylko jako czytelniczka ale udzielająca się użytkowniczka.
Jeśli nie - zrozumiemy.

Mamo Wiktorii na pewno zostanę i będę pisać.Poznałam tu tyle wspanialych osób. Zżyłam się z Wami wszystkimi bardzo, bardzo. Kibicuję wszystkim Maluszkom i wszystkim Mamom bez wyjątku. Zresztą muszę Kubusiowi opowiadać o wszystkich postepach, tak jak to bylo do tej pory

reklama
Nie było mnie kilka dni a tu..... brak słów.......
Sylwetka74 rozumiem przez co przechodzisz, przechodzicie..........dużo siły........

Zuzia jako starsza koleżanka zaopiekuje się Kubusiem nie martw się....

światełko dla Kubusia
[*]
[*]
[*]

Do góry