reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kubek nikapek

Ja polecam AVENT super sprawa.Moje dzieci trzaskały nim i nic się nie wylewało.A mała jak jej daliśmy niekapka to jakoś od razu zachwycła o co chodzi.

reklama
moja córcia ma prawie 10 miesięcy i od jakichś 2 pije z niekapka. Choć z buteleczki tez jeszcze pije. Mamy kubek Canpol LOVI i ja musiałam wyjąć tę membranę ze środka, bo się denerwowała, że wolno leci! teraz pierwszy łyk leci sam, a potem jak ssie to leci mocniej.

Mamy kubek Canpol LOVI i ja musiałam wyjąć tę membranę ze środka, bo się denerwowała, że wolno leci! teraz pierwszy łyk leci sam, a potem jak ssie to leci mocniej.
Ja zrobiłam podobnie, tylko że jak już zakumał, że jak pociągnie to leci założyłam membranę z powrotem i teraz mały nie ma żadnych problemów z piciem :-)

Mój Kapik pije jak skończył 5 miesiecy z niekapka:-) z butli też podpijamy czasem :-)
my mamy Aventu i jest rewelacja...u nas nie sprawdził się Tommy Tippe...zupełnie mu nie podszedł...no i teraz siedzi i czeka na kolejnego malucha:-) hehe

Hej!

Polecam też gorąco niekapki z aventa:tak:
Moja córcia pije z nich soki, herbatki a także mleczko:-)

U nas trochę kosztują, ale jeśli macie kogoś z rodziny lub znajomych w Anglii to poproście żeby wam w prezencie przywieźli niekapka. Tam są one taniutkie. Mój mężczyzna kupił dla naszej córci w zeszłym tygodniu duże niekapki za 2,5 funta za sztukę! U nas o takiej cenie można pomarzyć:-(

Ja też jestem zadowolona z Avent-a.ale mam już do wymiany,może niech Twój męszczyzna przywiezie ich więcej to ja od Ciebie odkupię.
Pozdrawiam.

HeJ!

Niestety mój mężczyzna wrócił już z delegacji i nie wiem kiedy teraz będzie w Anglii.

Ale jakby to będę o Tobie pamiętać!:-)

reklama
Witam.Wczoraj byłyśmy na spacerku i oczywiście z naszym niekapkiem.i chyba nam się zgubił.Będe jeszcze raz szukała.Dzięki.Jak Twój męszczyzna będzie na delegacji tojestem bardzo chętna na niekapka.
Pozdrawiam.Całuski dla twojej dzidzi od mojej Gabryśki.

reklama
Do góry