reklama
Antylopka
Potrojna mamuska
moja córcia ma prawie 10 miesięcy i od jakichś 2 pije z niekapka. Choć z buteleczki tez jeszcze pije. Mamy kubek Canpol LOVI i ja musiałam wyjąć tę membranę ze środka, bo się denerwowała, że wolno leci! teraz pierwszy łyk leci sam, a potem jak ssie to leci mocniej.
Ja zrobiłam podobnie, tylko że jak już zakumał, że jak pociągnie to leci założyłam membranę z powrotem i teraz mały nie ma żadnych problemów z piciem :-)Mamy kubek Canpol LOVI i ja musiałam wyjąć tę membranę ze środka, bo się denerwowała, że wolno leci! teraz pierwszy łyk leci sam, a potem jak ssie to leci mocniej.
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Mój Kapik pije jak skończył 5 miesiecy z niekapka:-) z butli też podpijamy czasem :-)
my mamy Aventu i jest rewelacja...u nas nie sprawdził się Tommy Tippe...zupełnie mu nie podszedł...no i teraz siedzi i czeka na kolejnego malucha:-) hehe
my mamy Aventu i jest rewelacja...u nas nie sprawdził się Tommy Tippe...zupełnie mu nie podszedł...no i teraz siedzi i czeka na kolejnego malucha:-) hehe
Hej!
Polecam też gorąco niekapki z aventa
Moja córcia pije z nich soki, herbatki a także mleczko:-)
U nas trochę kosztują, ale jeśli macie kogoś z rodziny lub znajomych w Anglii to poproście żeby wam w prezencie przywieźli niekapka. Tam są one taniutkie. Mój mężczyzna kupił dla naszej córci w zeszłym tygodniu duże niekapki za 2,5 funta za sztukę! U nas o takiej cenie można pomarzyć:-(
Polecam też gorąco niekapki z aventa
Moja córcia pije z nich soki, herbatki a także mleczko:-)
U nas trochę kosztują, ale jeśli macie kogoś z rodziny lub znajomych w Anglii to poproście żeby wam w prezencie przywieźli niekapka. Tam są one taniutkie. Mój mężczyzna kupił dla naszej córci w zeszłym tygodniu duże niekapki za 2,5 funta za sztukę! U nas o takiej cenie można pomarzyć:-(
katrinm5
Fan(ka)
A my pijemy z kubeczka Nuby.Taki dostalismy i jesteśmy zadowoleni
reklama
Witam.Wczoraj byłyśmy na spacerku i oczywiście z naszym niekapkiem.i chyba nam się zgubił.Będe jeszcze raz szukała.Dzięki.Jak Twój męszczyzna będzie na delegacji tojestem bardzo chętna na niekapka.
Pozdrawiam.Całuski dla twojej dzidzi od mojej Gabryśki.
Pozdrawiam.Całuski dla twojej dzidzi od mojej Gabryśki.
reklama