reklama
karolyn1987
Fanka BB :)
z tego pochylonego coraz lepiej, choc jeszcze mały nie bardzo wie jak trzymać go i pić, a z bidonu słabo. Nie wiem jak go zachęcić do pociągnięcia rurki ;/
Super fajnie ze sa postepy z kubeczkiem
A jesli chodzi o picie przez rurke to mysle ze przyjdzie z czasem, nasz synek nie umial pic przez slomke do pewnego magicznego dnia kiedy dostal sok ze slomka i os tego dnia sie udalo.Ale potrzebowal czasu wiec mozesz probowac co jakis czas.Nie wiem czy ten bidon ma szeroka rurke bo jesli tak to wydaje mi sie ze jeszcze trudniej moze mu sie na razie pic bo.wymaga to wprawy i sporej sily miesni twarzy.Ale jestem pewna ze z czasem wszystko opanuje!!!
A jesli chodzi o picie przez rurke to mysle ze przyjdzie z czasem, nasz synek nie umial pic przez slomke do pewnego magicznego dnia kiedy dostal sok ze slomka i os tego dnia sie udalo.Ale potrzebowal czasu wiec mozesz probowac co jakis czas.Nie wiem czy ten bidon ma szeroka rurke bo jesli tak to wydaje mi sie ze jeszcze trudniej moze mu sie na razie pic bo.wymaga to wprawy i sporej sily miesni twarzy.Ale jestem pewna ze z czasem wszystko opanuje!!!
karolyn1987
niestety mały nie przekonał się ani do bidonu ani do doidy ;/ czy te kubki 360 st są dobre? bo już sama nie wiem. Póki co mały akceptuje tylko niekapek philips avent
Matkatesterka
Zaciekawiona BB
U nas najlepszy jest bidon ze słomką lub sama słomka w kubeczku - spróbuj może załapie!
karolyn1987
No właśnie ciężko mu zalapac ze trzeba ciągnąć z tej słomki ;/
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
Matkatesterka
Zaciekawiona BB
Ja na początku sama zaciągałam, zaciskałam w środku słomki i dopiero podawałam - było łatwiej zassać i później już samo poszło. Drugi sposób to krótsze słomki (takie z soczków lub przecięte na pół) - szybciej jest picie i dziecko szybciej łapie zależność Powodzenia!
Matkatesterka
Zaciekawiona BB
Ja na początku sama zaciągałam, zaciskałam w środku słomki i dopiero podawałam - było łatwiej zassać i później już samo poszło. Drugi sposób to krótsze słomki (takie z soczków lub przecięte na pół) - szybciej jest picie i dziecko szybciej łapie zależność Powodzenia!No właśnie ciężko mu zalapac ze trzeba ciągnąć z tej słomki ;/
reklama
karolyn1987
No tylko ta słomka już jest krotka bo mam philips avent
reklama
Podziel się: