reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Który wózek wybrać? Kinderkraft czy Firkon?

reklama
Rozwiązanie
Ja tez się zastanawiam nad kinderkraftem ale trafiło na Anexa . Szwagierka mi go poleciła i u nas wózek sprawdził się super . Ja mieszkam w mieście a ona na wsi a wózek nas nie zawiódł .
Wybór należy tylko i wyłącznie do Was. To Wam musi się wygodnie prowadzić, dużo zależy jak często będziecie wychodzić na spacery czy wolicie leciutki czy bardziej gabaryt. I co najważniejsze w jakim będzie dziecku wygodniej ponieważ to ono przede wszystkim będzie z niego korzystać. Radzę wraz z małżonką przeanalizować wszystkie wady i zależy obydwu wózków.

Tak na zdjęciach wygląda jakby Firkon miał większą budę od spacerówki, a to dość ważne. Ale trudno być pewnym bez oglądania.

Foteliki w obu zestawach są niemarkowe, grożą np. wyrwaniem pasów podczas wypadku.

reklama
Witam,

Wraz z żoną chcemy kupić wózek dziecięcy wielofukcyjny 3w1. Zastanawiamy się nad jednym z tych dwóch:
1.Kinderkraft Prime
Link do: KINDERKRAFT Wózek wielofunkcyjny+fotel 3w1 PRIME

2.Firkon Vesta std
Link do: WÓZEK DZIECIĘCY FIRKON VEST 3w1 + akcesoria! wys24

Który polecacie? Ktoś pomoże w wyborze? Stawiać na niemiecką jakość czy polską? ;)
Znajoma z osiedla ma drugi. Ładnie się prezentuje. Pogadam z nią jak się sprawuje i cosik skrobnę więcej ;)

reklama
Powiem szczerze, że sama właśnie zastanawiałam się nad tymi wózkami. Jednak po przetestowaniu w sklepie kilku dodatkowych opcji zdecydowałam się na anex i nie żałuję! Wózek jest bardzo wygodny, solidny, super sobie radzi na każdym podłożu i fajnie wygląda;)

Do góry