reklama
Rozwiązanie
Mam nadzieję że masz rację. . oby tak było .Ja ciągle uważam, że da się z tego wyjść, tylko osoby z chorobami ,lub starsze umierają ,i nie typowo przez to, Tylko to się przyczynilo, więc myślę że nasz skarby nawet jak zachowują, to nawet nie będziemy o tym wiedzieć
Jeszcze malutkie są
Olaska21
Zaciekawiona BB
Super opisane. Znam te niespodzianki z pampersem niby szczelnie a tu nagle pod pacha . Bardzo szybko czas leci . Jak przez palce mi uleciało te pół roku. Dwa zęby u nas również już są. Idą teraz na górze. Moja córka miała 3 kg przy wyjściu spadła do 2.8 . . Najważniejsze aby dzieciaki były zdrowe.
Dobrze że jest taki blog gdzie można porozmawiać mama z mamą . Szczególnie w ten trudnym czasie gdy trzeba być w domu .
Dobrze że jest taki blog gdzie można porozmawiać mama z mamą . Szczególnie w ten trudnym czasie gdy trzeba być w domu .
reklama
Fado123
Fanka BB :)
Moja miała piękny odruch ssania, ale ja nie miała pokarmu i wklesle sutki, każde karmienie to ryk i szła butla ,i tym Oto sposobem po 3 m , już piersi nie chciał, kolek na szczęście nie było, u nas jest problem z atopowka, więc ciągle się czymś smarujemyJa tak samo. Mała nie miała odruchu ssania. Miałaś kołki? Bądź co noc wzdęcia które budzą malucha ?
Olaska21
Zaciekawiona BB
La Roche kremy są cudowne. Wiem bo sama używamMoja miała piękny odruch ssania, ale ja nie miała pokarmu i wklesle sutki, każde karmienie to ryk i szła butla ,i tym Oto sposobem po 3 m , już piersi nie chciał, kolek na szczęście nie było, u nas jest problem z atopowka, więc ciągle się czymś smarujemy
Fado123
Moja się Urodziła 3870kg ,a powiedzcie czym zajmujecie swoje pociechy? Bo moja szybko się nudzi i najlepiej na raczkach, oglądać świat, ale moje plecy i ręce nie wytrzymują za długo. Może podrzucice coś ciekawego ,ja na szczęście mieszkam na wsi ,obok tylko 2 domu i to moje rodzeństwo las dookoła więc spacer codziennie, bo wtedy fajnie śpi
Olaska21
Zaciekawiona BB
Ja wsadzam w fotelik i puszczam 10 minut bajek a następnie wsadzam ja jak mi już plecy nie dają rady do kojca i wrzucam wszystkie zabawki. Nim każda obslini to mija trochę czasu . Męczy się dodatkowo i luluMoja się Urodziła 3870kg ,a powiedzcie czym zajmujecie swoje pociechy? Bo moja szybko się nudzi i najlepiej na raczkach, oglądać świat, ale moje plecy i ręce nie wytrzymują za długo. Może podrzucice coś ciekawego ,ja na szczęście mieszkam na wsi ,obok tylko 2 domu i to moje rodzeństwo las dookoła więc spacer codziennie, bo wtedy fajnie śpi
Olaska21
Zaciekawiona BB
Połóż gdzieś mate lub kojec koło lustra. Też fajna zabawa dla małychJa wsadzam w fotelik i puszczam 10 minut bajek a następnie wsadzam ja jak mi już plecy nie dają rady do kojca i wrzucam wszystkie zabawki. Nim każda obslini to mija trochę czasu . Męczy się dodatkowo i lulu
K
Kasia 77
Gość
Ząbki ... Kiedy pierwsza córa miała 2.5 miesiąca to już miała 2 ząbki wyrośnięte.W wieku 6.5 miesiąca posiadała już 8 sztuk.Druga córa,już bez zaskoczenia,2.5 miesiąca i dwa ząbki w dziąsłach.Miala 7 miesięcy to 6 wyrżniętych. To teraz zaskoczenie że tak późno...Bo dopiero ma dwa i następne idąSuper opisane. Znam te niespodzianki z pampersem niby szczelnie a tu nagle pod pacha . Bardzo szybko czas leci . Jak przez palce mi uleciało te pół roku. Dwa zęby u nas również już są. Idą teraz na górze. Moja córka miała 3 kg przy wyjściu spadła do 2.8 . . Najważniejsze aby dzieciaki były zdrowe.
Olaska21
Zaciekawiona BB
Moja koleżanka urodziła synka z jedną jedynka.... Niestety wyrwać musieliZąbki ... Kiedy pierwsza córa miała 2.5 miesiąca to już miała 2 ząbki wyrośnięte.W wieku 6.5 miesiąca posiadała już 8 sztuk.Druga córa,już bez zaskoczenia,2.5 miesiąca i dwa ząbki w dziąsłach.Miala 7 miesięcy to 6 wyrżniętych. To teraz zaskoczenie że tak późno...Bo dopiero ma dwa i następne idą
Zuzanna1234
Nie nie zauważałam nic takiego, warto się przejsc dla własnego spokoju, ale może to być normalne i minie A zdążyliście zaszczepić dziecko ? My mieliśmy 16 marca mieć 3 dawkę 6w1 i dzień przed nam odwołali. Jestem zła, nie lubię z czymś zwlekać, jeszcze to tak ważna rzecz.No u nas tak samo . Na spacer strach wyjść a mój partner ma doczynienia większości że spedycja zagraniczna więc katuje go od stóp do głów żelem antybakteryjnym . Najgorsze jest to że moja mała jak patrzy na coś blisko bardzo to zezuje jednym okiem i miałam iść do lekarza z tym ale odwołane wszystko do czerwca. Miałaś coś podobnego?
reklama
Olaska21
Zaciekawiona BB
Ja mam szczepienia odwołane do 20 kwietnia a zostały mi 6w1. Termin miałam na luty. I to ja byłam chora później ona a teraz wirus.... Więc też jestem grubo po terminieNie nie zauważałam nic takiego, warto się przejsc dla własnego spokoju, ale może to być normalne i minie A zdążyliście zaszczepić dziecko ? My mieliśmy 16 marca mieć 3 dawkę 6w1 i dzień przed nam odwołali. Jestem zła, nie lubię z czymś zwlekać, jeszcze to tak ważna rzecz.